nokia maps te canlı trafik bilgisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia maps te canlı trafik bilgisi
[h=2]Nokia, Maps uygulaması için yeni bir güncelleme çıkardı. Güncelleme sayesinde artık gerçek zamanlı olarak trafik yoğunluğunu haritada görebileceğiz.[/h]2010'a kadar düşüş yaşayan Nokia, Microsoft ortaklığından sonra belini doğrultmaya başladı. Lumia ailesinin 1 milyon barajını geçmesi, yeni nesil Belle cihazlar ve S40 telefonları ile hala genel mobil telefon pazarının lideri.
Firmanın harita uygulaması olan Nokia Maps, en etkili harita uygulamalarından biri. Nokia, mevcut Symbian ve Windows Phone modellerindeki Maps uygulamasını güncelledi. Artık yeni uygulama ile beraber şehirlerdeki anlık trafik durumunu görebileceğiz. Trafik durumuna göre yeşilden kırmızıya göre değişecek olan yollar haritada yer alacak.
Şimdilik sadece Mumbai ve Delhi şehirlerinde çalışan sistem, yakın zamanda diğer şehirlere de gelecek. Nokia'nın diğer firmalara göre önemli artılarından biri olan harita uygulamasına bakalım daha neler eklenecek?

---------- Eklendi @ 23:31:41 ---------- Yazıldı @ 23:30:59 ----------

bakalım türkiyede ne zaman cıkıcak

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve OttomaN TigeR

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:tşk: Kemal abi şu forumda işe yarar konu açan nadir insanlardansın...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​suite ile güncelleme yapabiliyor muyuz peki?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
​suite ile güncelleme yapabiliyor muyuz peki?
Şimdilik sadece Mumbai ve Delhi şehirlerinde çalışan sistem, yakın zamanda diğer şehirlere de gelecek.

Demek ki biz şimdilik avucumuzu yalamaya devam edeceğiz.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ingiltere sömürgesi oraya da yavru ingiltere muamelesi yapıyorlar herhalde :) evet suite e gelmemiş henüz baktım

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
SilentOne

SilentOne

Üye
aynen direk 12 den vurmuş :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Trafik güncellemesi 3.06 ile birlikte kullanıma sunuldu zaten ama her ülke için desteği yok aynen Toplu Taşıma gibi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
_ardaa

_ardaa

Üye
Evet kullanamıyoruz henüz Türkiye için desteği yok, gelene kadar siz de benim gibi Navitel kullanın canlı trafik bilgisi desteği var Türkiye için.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet kullanamıyoruz henüz Türkiye için desteği yok, gelene kadar siz de benim gibi Navitel kullanın canlı trafik bilgisi desteği var Türkiye için.
Ben kullanıyorum tavsiyen için teşekkürler...

tttt:

tttt:

Üye

Arkadaşlar elimde bir n8 var ama ne olduğu belli değil bence tel orjinal yazılım çin ben kendim yazılımını değiştirebilir miyim yada satsam ne kadar eder .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Arkadaşlar elimde bir n8 var ama ne olduğu belli değil bence tel orjinal yazılım çin ben kendim yazılımını değiştirebilir miyim yada satsam ne kadar eder .

Elbette değiştirebilirsin. *#0000# tuşla product koduna göre navifirm ile variant indir ve phoenix ile
(çak)flash at bu kadar.

Daha soracak sorun olursa özelden ulaş konuyu meşgul etmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt