Haber Nokia Maps, Symbian Ve Meego için Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

3onur5

3onur5

Üye
artık çok geç değil mi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
katılıyorum, şahsen mobil cihazlar için 40-50mp gibi abartı kameralara gerek yok :bilmm tamam kaliteli fotoğraf çekmek isteyenler olabilir ama bu kadarı da abartı diye düşünüyorum, güzel bir sistemle gelsin yüksek donanım vs yani beklentileri fazlasıyla karşılasın o zaman durum değişir..
Aynen öyle. Ders almıştır Nokia. Yoksa aynı donanımla piyasaya tekrar çıkarsa ohooo :D
artık çok geç değil mi
böyle de bir ihtimal var tabi. Yüksek ihtimal hem de.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aynen öyle. Ders almıştır Nokia. Yoksa aynı donanımla piyasaya tekrar çıkarsa ohooo :D

böyle de bir ihtimal var tabi. Yüksek ihtimal hem de.
Sırf sağlamlık tasarım ve klavyeden dolayı nokia dan vazgeçmedim gittim nokia E7-00 aldım :D :sirit: kral bi sistemle gelsin farklı boyutlarda orta ve üst segmente hitab eden canavar cihazlar çıkarsın o zaman daha da nokia dan vazgeçmem :eller:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

MaxipmaN

Üye
Arkadaslar 1ghz arm 11di sanirim kötü islemci ve 512mb ramle asphalt 6yi kasmadan oynatan telefonlardi symbianlar. Unutmayin ki su kullandigimiz snapdragon 800filan işlemciler symbian tellerde olsa android performansta yanina yaklasamazdi symbian tellerin..
Birinci nesillerde donanım gıdı gıdına yetiyordu ama
ısınma yaptıgından performans dusuyordu, symbian bölümünde ikinci nesil cihazlarla kasmadan asphalt oynayan neredeyse hic yoktu

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
ısınma yaptıgından performans dusuyordu, symbian bölümünde ikinci nesil cihazlarla kasmadan asphalt oynayan neredeyse hic yoktu
Allah var 808 ile hiçbir sıkıntı yaşamadım donma, ısınma vs hiç ama hiç olmadı.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Allah var 808 ile hiçbir sıkıntı yaşamadım donma, ısınma vs hiç ama hiç olmadı.
bir sürü istek var symbian da sadece 'uygulama sıkıntısı vardı' salfish gibi bişey yapacak büyük ihtimalle.
yalnız çıkardığı n1 tablet te hiç kasmıyor beyler
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Polymath

Polymath

Üye
Dostum nokia 603.vardi. Oyunlarda filan kasma yapmadı. Bir yanlışın var=) bence orta segment telefonlara islemci vs gayet yetiyordu.. Nokia 603te ısınma yoktu ki

MaxipmaN

Üye
Dostum nokia 603.vardi. Oyunlarda filan kasma yapmadı. Bir yanlışın var=) bence orta segment telefonlara islemci vs gayet yetiyordu.. Nokia 603te ısınma yoktu ki
Isinma aphaltta vardı ama c601de

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Symbian ikinci nesil telefonlar birinci nesilden daha iyiydi ki aksi olması zaten mantık hatası. 603'üm vardı oyunları gayet rahat açıyordu. Nokia'nın en büyük hatası zaten birinci nesle koyması gereken donanımı ikinci nesilde kullanmasaydı neyse olan olmuş.

erko merko

erko merko

Üye
Symbian belle falan çok iyiydi ama gerekli destek verilmedi yatırım yapılmadı

Üst Alt