Android uygulamalarını çalıştıracaktır kesinModernleştirip 2015 senesine yakışır bir hâle getirmişse neden olmasın?
düşünsene stabil bir işletim sisteminde android uygulamaları Microsoft ovi kapatı vb. vede nokia bir yol bulup symbianı opera store yönlendirdi.Sanmam. Ama sonuçta insanlarda bir ön yargı var ve bu ön yargı Nokia yüzünden Microsoft'a da geçmiş durumda. İnsanlar Nokia'ya verdiği tepkiyi(kötülemeyi) Microsoft'a da yapıyor. Nokia bu ön yargıyı biraz zor atar üstünden. Boşa çabalar yine.
bana bi tane symbian meego geliştiricisi söyle,Ya tabi bi güncelleme geldi diye yine Symbian çıkacak.
O ön yargı bendede var. Aslında ön yargı degil bu. Pişmanlık. Nokia 603 kullaniyordum. Nokia maps mukemmel çalışıyordu. Sirf yeni telefonlarına yonelelim diye gelen fp1 fp2 ile gpsi bozmuslardi...hayir akil var mantik beni memnun etmemissin bir daha gidip nokia mi alacaktim
Microsoft ovi kapatı vb. vede nokia bir yol bulup symbianı opera store yönlendirdi.
symbian geliştirici kalmamışken bu güncelleme nerden çıktı?
eğer android'i aratmayacak bir sistemle gelirse ne ala ne güzelbeklemeye değer merak etmeyin wp gibi çok bekletmez nokia![]()

bak haklısın bu konudabeklemeye değer merak etmeyin wp gibi çok bekletmez nokia![]()
zaten symbianın diğer sistemlere kıyasla uygulama sıkıntısı vardı 'kanımca' diğer sıkıntıların hepsi Nokia'nın ısrarla düşük donanım üst seviye kamera sevdasından kaynaklanıyordu. bknz: N8, 808 PureVieweğer android'i aratmayacak bir sistemle gelirse ne ala ne güzel![]()
katılıyorum, şahsen mobil cihazlar için 40-50mp gibi abartı kameralara gerek yokbak haklısın bu konuda
zaten symbianın diğer sistemlere kıyasla uygulama sıkıntısı vardı 'kanımca' diğer sıkıntıların hepsi Nokia'nın ısrarla düşük donanım üst seviye kamera sevdasından kaynaklanıyordu. bknz: N8, 808 PureView
tamam kaliteli fotoğraf çekmek isteyenler olabilir ama bu kadarı da abartı diye düşünüyorum, güzel bir sistemle gelsin yüksek donanım vs yani beklentileri fazlasıyla karşılasın o zaman durum değişir..