Nokia Maps Günceleştirmesi Yapamayanlar Buyrun [ Nokia Maps Final 3.08(105) ]

Sponsorlu Bağlantılar

Nikre87

Üye
yasamadim ama sizin sorununuz programin arka planda acik kalmasindan kaynaklaniyor olabilir belki

----------Eklendi @ 09:21:58 ---------- Yazıldı @ 09:21:06 ----------

nokia haritalar uygulamasi varya gps yani onun guncel versiyonu
Evet program arkaplanda açık kaldıgı için 3 kat hızlı bitiyor batarya.Program suan arkaplanda çalısmıyor ve batarya sorunsuz ama her programı calıstırdıgıda arkaplanda açık kaldıgı için telefonu yeniden baslatmak gerekiyo

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Dediğini yaptım yine de 2. Ve 3 dosyalarda dosya bozuk hatası veriyor.

uyg yoneticisinden nokia maps ile ilgili ne varsa kaldir cunku onceden yuklu oldugu icin hata verebiliyor ben sildikten sonra normal bir sekilde ikisinide yukledim

----------Eklendi @ 10:20:04 ---------- Yazıldı @ 10:18:54 ----------

Evet program arkaplanda açık kaldıgı için 3 kat hızlı bitiyor batarya.Program suan arkaplanda çalısmıyor ve batarya sorunsuz ama her programı calıstırdıgıda arkaplanda açık kaldıgı için telefonu yeniden baslatmak gerekiyo

telefonu yeniden baslatmaya gerek yok ktask programiyla aninda kapatabilirsin

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
uyg yoneticisinden nokia maps ile ilgili ne varsa kaldir cunku onceden yuklu oldugu icin hata verebiliyor ben sildikten sonra normal bir sekilde ikisinide yukledim

Başka bir siteden indirdim yüklendi. Istersen o dosyaların linkini vereyim değiştir. Arkadaşlar hava durumu şu yüzden hata veriyor;hava durumu yerini konuma göre belirliyor evin içinde de haliyle konumu bulamıyor. Açık alanda denerseniz bulabilir.

Nikre87

Üye
Başka bir siteden indirdim yüklendi. Istersen o dosyaların linkini vereyim değiştir. Arkadaşlar hava durumu şu yüzden hata veriyor;hava durumu yerini konuma göre belirliyor evin içinde de haliyle konumu bulamıyor. Açık alanda denerseniz bulabilir.
Bende öyle bi sorun yok konumunu internet üzerinden bulduğu için anında gösteriyor güncel durumu

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

evet boyle oldugu soylemistim ust mesajlarda zaten mantiklisida bu bence ama internetiniz varsa aninda buluyor gps koordinatlamaya gerek duymadan ben odanin icindeyken buldum mesela

najanaja

najanaja

Üye
bende bütün dosyalar sorunsuz yüklendi fakat haritayı açınca beni berlin de gösteriyo ne alakaysa konumlamada sorun war sanırım yerimi bulamıyo bu sorunu başkasında warmı acaba gps konumlama ayarı hepsi seçilmiş durumda ve haritayı wlan bağlanarak açtım yerimi düzgün bulabilmesi için yapılabilecek bişey warmı bilgisi olan?

ozzytaste

ozzytaste

Üye
son resımdekı turuncu uygulamanın ısmı ne kardeş...verı ıle alakalı olan

Nokia Maps Final 3.08(105)

Beta sürümün kısıtlı sayıda telefona gelmesi güncelleştirme olarak gözükmemesi ve çeşitli hatalarından dolayı nokia yeni sürümü çıkardı bu sürüm tüm s^3 telefonlarına uyumlu ben c7'me yükledim ve sorunsuz çalıştı herkese tavsiye ederim..

Test Edilen Cihazlar : Nokia C7 , Nokia N8, Nokia C6-01

Önemli: Dosyayı indirdikten sonra klasörün içindeki yükleme dosyalarını başında yazan sayı sıralamasına göre yükleyin (1,2,3,4... diye)

Ekran Görüntüleri (Kendi Telefonumdan)

Haritalar Kısayollarının Ana Ekrandaki Widget Görünümü

Bilgiler:
Nokia Maps Final - with enhanced Drive navigation!

Version: 3.08(105)

Size: 16MB

Description:
This
new version os Nokia Maps has enhanced drive navigation,
live traffic services, improved Weather service and more.
Navigate to your destination by car or by foot in 95 countries around the world.
Easily check in places and keep your friends in the loop.
Save on data costs when home or abroad,
simply by downloading free country maps via Wi-Fi on your Nokia
Using Nokia Suite on your computer.
For more just visit ovi.com/suite

Not :
Eğer 2 ve 3 numaralı yükleme dosyalarını yükleyemezseniz telefonunuzdan uygulama yöneticisine gidin ve oradan Nokia Maps Pre İnstaller yazanı bulup kaldırın ondan sonra 2 ve 3 numaralı yükleme dosyalarını tekrar yükleyin.

_ardaa

_ardaa

Üye
hava durumu neden bilgi alamıyor hep üzgünüz bu sefer güncelleyemedik diyor bunun çözümünü bilen var mı nokia nokia artık bi işi de düzgün yap be

Nikre87

Üye

----------Eklendi @ 10:20:04 ---------- Yazıldı @ 10:18:54 ----------

telefonu yeniden baslatmaya gerek yok ktask programiyla aninda kapatabilirsin
program yüklenmiyo unsigned yazıyo sertifika hatası veriyo

engin_erg

engin_erg

Üye
slm arkadaşlar şimdi bu yeni harita betalabs'ta ki sürümün üst versiyonumu? ayrıca bütün dosyaları yüklemem gerekecek mi ? son olarak paylaşım için teşekkür ederim

----------Eklendi @ 00:25:15 ---------- Yazıldı @ 00:10:32 ----------

yaw yüklerken fark ettim bende ki sürüm 3.08(203) yüklemekten vaz geçtim yinede teşekkür ederim

_ardaa

_ardaa

Üye
slm arkadaşlar şimdi bu yeni harita betalabs'ta ki sürümün üst versiyonumu? ayrıca bütün dosyaları yüklemem gerekecek mi ? son olarak paylaşım için teşekkür ederim

----------Eklendi @ 00:25:15 ---------- Yazıldı @ 00:10:32 ----------

yaw yüklerken fark ettim bende ki sürüm 3.08(203) yüklemekten vaz geçtim yinede teşekkür ederim

Teknolojide sana tavsiyem şu felsefeyi benimsemen, elinde ki sağlam ve çalışıyorsa yükseltmeyi kolay kolay düşünme.

engin_erg

engin_erg

Üye
Teknolojide sana tavsiyem şu felsefeyi benimsemen, elinde ki sağlam ve çalışıyorsa yükseltmeyi kolay kolay düşünme.
valla elimde ki sağlam süper çalışıyor hiç sorunu yok teşekkür ederim :)

cyber

cyber

Üye
hava durumunu widget olarak ekliyebilirmiyiz

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
eklenmio maalesef

wratH!

wratH!

Üye
rica etsem harita kısmı açıkken bi ss çekip paylaşabilir misin? Merak ettiğim birşey var da.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
kim paylaşabilir mi

wratH!

wratH!

Üye
k.bakmayın isim vermemişim. Bu güncellemeyi yapmış herhangi biri paylaşabilir. Konum gösterirken falan haritalar açıkken

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ben paylaşıyım

wratH!

wratH!

Üye
teşekkürler bekliyorum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
imageshack e upload edicem bekleyin lütfen