Nokia Maps Günceleştirmesi Yapamayanlar Buyrun [ Nokia Maps Final 3.08(105) ]

Sponsorlu Bağlantılar

CnFk

CnFk

Üye
bu hava durumuna klavuzlara giriptemi bakıyorsun yoksa hava durumu ikonundanmı bakıyorsun. ben hava durumu ikonuna bastığım zaman hava durumu güncelleniyor diyor az bekledikten sonra üzgünüz bu sefer hava durumunu güncelleyemedik lütfen bekleyin çünkü hava tahmini değişebilir diyor sürekli. bilgi verirsen sevinirim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben hepsini yükledim hava durumu güncelleyemedik diyo

alp047

alp047

Üye
kardeş eline sağlık çok teşekkürler senden birşey rica edecem bana yardımcı olursan sevinirim ben bu kurulum dosyalarını nerden buldun okadar betalabs ve ovi storeye baktım senin paylaştığın sürümü bulamadım bugün betalabstan v3.08.(112)sürümünü indirdim ama sadece 250 300 kb'lık birşeydi benim istediğim tam kurulum dosyasıydı yani istediğim zaman tam kurulum dosyasını indirmek istiyorum

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bu hava durumuna klavuzlara giriptemi bakıyorsun yoksa hava durumu ikonundanmı bakıyorsun. ben hava durumu ikonuna bastığım zaman hava durumu güncelleniyor diyor az bekledikten sonra üzgünüz bu sefer hava durumunu güncelleyemedik lütfen bekleyin çünkü hava tahmini değişebilir diyor sürekli. bilgi verirsen sevinirim

ikondan bakiyorum basta bende de guncelleme yapmamisti ben 2. ve 3. dosyalari yukleyememistim sorunun bundan kaynaklandigini dusundum ve uygulama yoneticisinden nokia maps pre installer i sildim ondan sonra o iki dosyayida yuklemeyi basardim hava durumuda resimdende anlasilacagi uzere sorunsuz guncelledi ve calisti yani onemli olan klasor icindekilerin tumunu yuklemek diye dusunuyorum.

----------Eklendi @ 22:38:18 ---------- Yazıldı @ 22:36:00 ----------

kardeş eline sağlık çok teşekkürler senden birşey rica edecem bana yardımcı olursan sevinirim ben bu kurulum dosyalarını nerden buldun okadar betalabs ve ovi storeye baktım senin paylaştığın sürümü bulamadım bugün betalabstan v3.08.(112)sürümünü indirdim ama sadece 250 300 kb'lık birşeydi benim istediğim tam kurulum dosyasıydı yani istediğim zaman tam kurulum dosyasını indirmek istiyorum

bu final versiyon bunu yuklemenizi oneririm digerleri installer yukleme dosyalari onlardada telefondan internet uzerinden indirme yaptigi icin sorun oluyo..

metyuu

metyuu

Üye
telefonunuzdan uygulama yöneticisine gidin ve oradan Nokia Maps Pre İnstaller yazanı bulup kaldırın ondan sonra tekrar yuklemeyi deneyin

o dosyayı sildim zaten, o iki dosyayı yükleyemememin nedeni güncelleme hatası verdiğinden demek telefonda yeni sürüm mevcut tek çalışmayan giriş programı öbürleri sorunsuz çalışıyor haritalar hava durumu hepsi sorunsuz çalışıyor.

CnFk

CnFk

Üye
ikondan bakiyorum basta bende de guncelleme yapmamisti ben 2. ve 3. dosyalari yukleyememistim sorunun bundan kaynaklandigini dusundum ve uygulama yoneticisinden nokia maps pre installer i sildim ondan sonra o iki dosyayida yuklemeyi basardim hava durumuda resimdende anlasilacagi uzere sorunsuz guncelledi ve calisti yani onemli olan klasor icindekilerin tumunu yuklemek diye dusunuyorum.

ben 2 ve 3. Dosyaları yükledim arkadaşım yüklediğim halde bu şekil gösteriyor o yüzden sordum:) acaba haritaya net üzerinden bağlanıyorum o yüzden olabilirmi acaba. Neyse bakalım teşekkür ederim yinede;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia suite e güncelleme düştü zaten oradan da kısa bir sürede güncellersiniz

benighted

benighted

Üye
arkadaslar emin olmamakla birlikte haritamin surumu 3.6.688 olmali.ben naeil ogrencem bendeki surumu ve bu guncelleme bende hala yok herkese gelmedi mi yoksa bende mi skinti var acaba.arkadasin paylastigi ekran goruntulerine baktimda cok hos duruyor.

Nikre87

Üye
Bu güncellemeyi gecen gün teleondaki güncelleyici aracılıgıyla sorunsuz yaptım fakat tam dolu olan batarya 18 20 saatte bitti ufak bi arastırma sonucu ögrendim ki program arkaplanda çalısıyomus.Ancak kapatıp acınca program kapanıyor.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim aynı sorunu yasayan baya kişi var sizde böyle bişi yasadınız mi telefonum e6

metyuu

metyuu

Üye
arkadaslar emin olmamakla birlikte haritamin surumu 3.6.688 olmali.ben naeil ogrencem bendeki surumu ve bu guncelleme bende hala yok herkese gelmedi mi yoksa bende mi skinti var acaba.arkadasin paylastigi ekran goruntulerine baktimda cok hos duruyor.

bu güncelleme daha nokia C7 için cıkmadı diye biliyorum. benim C7 yede gelmedi çünkü daha önce hatalı olan gelmişti onu yüklemiştim burdakini yükleyince düzeldi

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
o dosyayı sildim zaten, o iki dosyayı yükleyemememin nedeni güncelleme hatası verdiğinden demek telefonda yeni sürüm mevcut tek çalışmayan giriş programı öbürleri sorunsuz çalışıyor haritalar hava durumu hepsi sorunsuz çalışıyor.

anladim bence birde nokia suite araciligiyla ovi haritalari guncelleme varsa guncelleyin cunku bende bunu kurmadan once haritalar sorunsuzdu bunu kurdum 2 tanesinde var uyarisi verdi yani guncellestiremiyor dedi sonra dedigim dosyayi silerek cozdum

----------Eklendi @ 23:52:54 ---------- Yazıldı @ 23:50:09 ----------

ben 2 ve 3. Dosyaları yükledim arkadaşım yüklediğim halde bu şekil gösteriyor o yüzden sordum:) acaba haritaya net üzerinden bağlanıyorum o yüzden olabilirmi acaba. Neyse bakalım teşekkür ederim yinede;)

rica edrim guncelleme olmuyorsa ilkten gps ile olan koordinatinizi bulun birde saat tarih ayarlariniz dogru olsun

----------Eklendi @ 23:54:43 ---------- Yazıldı @ 23:52:54 ----------

nokia suite e güncelleme düştü zaten oradan da kısa bir sürede güncellersiniz

her telefon modelinde guncellestirme gozukmuyor orda..

Nikre87

Üye
anladim bence birde nokia suite araciligiyla ovi haritalari guncelleme varsa guncelleyin cunku bende bunu kurmadan once haritalar sorunsuzdu bunu kurdum 2 tanesinde var uyarisi verdi yani guncellestiremiyor dedi sonra dedigim dosyayi silerek cozdum

rica edrim guncelleme olmuyorsa ilkten gps ile olan koordinatinizi bulun birde saat tarih ayarlariniz dogru olsun

----------Eklendi @ 23:54:43 ---------- Yazıldı @ 23:52:54 ----------

her telefon modelinde guncellestirme gozukmuyor orda..
Sizde batarya sorunu yaşıyo musunuz?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bu güncellemeyi gecen gün teleondaki güncelleyici aracılıgıyla sorunsuz yaptım fakat tam dolu olan batarya 18 20 saatte bitti ufak bi arastırma sonucu ögrendim ki program arkaplanda çalısıyomus.Ancak kapatıp acınca program kapanıyor.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim aynı sorunu yasayan baya kişi var sizde böyle bişi yasadınız mi telefonum e6

​evet task killer tarzı bir pro ile sürekli kapamak gerekiyor..herhalde bu sorunu da hallederler küçük bir güncelleme ile..

Nikre87

Üye
​evet task killer tarzı bir pro ile sürekli kapamak gerekiyor..herhalde bu sorunu da hallederler küçük bir güncelleme ile..
Rahatladım valla demek o sorun sadece bende değilmiş :) belle ile fln anca düzelir heralde ayrıca yükleme kısımlarından 3.06 yı kaldırdıklarında 3.08 oturmus demektir.

metyuu

metyuu

Üye

ben bu üç saat önce yükledim programı şarjı normal gibi

Nikre87

Üye
Program arkaplanda çalışıyo mu kontrol eder misin program içinden çıkış seçeneğini seçtikten sonra açık uygulamalar kısmında görünmüyor ilk seferde sarj sorununu bende fark etmemiştim

sencan48

Üye
bu program ne böyle anlamadım ben ya

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

yasamadim ama sizin sorununuz programin arka planda acik kalmasindan kaynaklaniyor olabilir belki

----------Eklendi @ 09:21:58 ---------- Yazıldı @ 09:21:06 ----------

bu program ne böyle anlamadım ben ya

nokia haritalar uygulamasi varya gps yani onun guncel versiyonu

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Dediğini yaptım yine de 2. Ve 3 dosyalarda dosya bozuk hatası veriyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia store da 3.06 yazması farketmez zaten suite de veya cihazın yazılım güncelleme kısmında 3.08 i görüyor her türlü

Üst Alt