Nokıa maps 3d'mı oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa maps 3d'mı oluyor?
Arkadaşlar Nokia yeni bi program yayımlamış hani şu apple'nin çıkarmaya çalıştığı gerçekçi 3D Haritalamayı nokia çıkaracakmış. Şimdilik s^3 anna ve windows phone'de olacakmış. Binalar ve bazı büyük yapılar 3D yani sokaktaki adam 3D değil arabalar 3D değil. Ama yinede hoş bi görüntüsü var. Inşallah en kısa zamanda konsept genişler.

Tanıtım link'i

conversations.nokia.com/2011/12/07/nokia-maps-3d-now-with-navigation-and-share/?cid=ncomblogs-fw-scl-bdy-maps3dwk49_0x0-na-facebook-g0-en-1todtmt66a53a

khytr89

khytr89

Üye
ya senin gözlerde birşey var ya da benim... konuda s^3 ve wp den bahsetmemiş.. bu sadece pc için olan sürüm.. ayrıca Türkiye ye yapmazlar bunu.. telefonda ise Sultan Ahmet ve Haydarpaşa 3D gözüküyor (5800)

ayrıca google earth bunu daha önce yapmıştı ama tutmadı.. sadece yol tarifi almak için ne gerek var 3D ye falan.. adam insan gibi yol göstersin 2D olsa da fark etmez...

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
telefona uyarlanacak dedim. Sende nereyi oluyorsun. Pc için var. Bence çok iyi bununla her yer 3D ve gerçekçi.

khytr89

khytr89

Üye
ama orda uyarlanack diye birşey yazmıyor.. ha tabiki telefonun normal int. browseriyle nokia maps a a girersen tabiki gösterir

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
olsun kardeşim yine de emeğine sağlık birşeyler araştırmışsın :oke:

deforze

deforze

Üye
nokia ovi maps ta önemli yerleri 3d gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...