Nokia Maps 2 sınırsız(Tam ve sorunsuz sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

macman

macman

Üye
teşekkürler..

Salihyet

Salihyet

Üye
link siteye yüklü halde mevcut ( arkadaş paylaşım yapma konusunda biraz bilgisiz sanırım, ona buna çatıyor.. )

cagatay606

Üye
teşekkürler

passiv€ aggressiv€

Üye
nadi3391 teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

pardon yanlış oldu k.b nadir3391 dicektim

seriously1986

Üye
5800 ım var ve ücretsiz navigasyon yuklemek istiyorumm nasıl kuracam ve yğkleyecem bşilmiyorumm :(((
yardımcı oalablırmsınızzz

tarkio

Üye
emeğine sağlık kardeş. bişi sormak istiyorum: unsigned programları mutlaka sertifikalayıp kullanmamız lazım değil mi? bazı programlarda unsigned bazılarında ise sadece signed yazıyor. bu ne demektir? açıklamaların için çok tşkler.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
tabi açıklayım signed sertifika edilmiş sertifikalamaya gerek yok anlamına gelir ama çlışması mucizedir çinki her telefonun imeiline göre sertifikalanır proğram unsigned olanları kendi sertifikanla sertifikalamalısın bunun için bana ekle msn ye yardım edeyim volpanQmsn. co m

kutukak

kutukak

Üye
Evet konu nokia map 3 yazıyor altta ekte versiyon 2 bulunuyor. Konu silinmeli!

tarkio

Üye
tabi açıklayım signed sertifika edilmiş sertifikalamaya gerek yok anlamına gelir ama çlışması mucizedir çinki her telefonun imeiline göre sertifikalanır proğram unsigned olanları kendi sertifikanla sertifikalamalısın bunun için bana ekle msn ye yardım edeyim volpanQmsn. co m

ilgin için çok tşkler üstadım. bu akşam eklerim. birkaç sorum daha olacaktı, oradan seni rahatsız ederim artık:)

Üst Alt