Samsung daha iyiymiş nerde gülüyorduk . 1020 yı dün s4 ün şarj aleti ile ettim 30 dakikada %28 oldu.
sonra 1020 bin kutusundan çıkanı taktım 20dakika da 28 lık şarj %68 oldu eğer sorununuz tamamen bittikten sonra ise %5 iken teli kapat sonra tak hemen açılsın
Bende black öncesi de bir sıkıntı yoktu ki??? Ne zaman şarja taksam anında titriyor telefon ve hemen açılış işlemlerini başlatıyor. Tamamen bitmiş haliyle bile birkaç saniye ekranda pil göstergesi yanıyo ama arkadaşlarında dedikleri gibi 30 sn, 1 dk arası sürüyordu bu. Sonra yine açılış işlemleri başlıyordu. 6 dk gibi uzun süreler hatırlamıyorum.
Kişinin yorumlarını dikkate alarak söyledim yoksa bende hiçbir zaman 6dk gibi bir olay olmadı 30 45 saniyede tamam , ayrıca şöyle bir durum var şarj bittikten sonra değil de %40 lardayken şarj etmek daha faydalı olur diye biliyorum
konunun malzemeden "kesme" ile alakasını çözemedim.
ama şunu belirteyim bu cihazlar fabrika çıkışı olarak belli limitlerde akıma göre ayarlanır ve o ayarda şarj olması gerekir. Benden size tavsiye farklı marka şarj cihazlarıyla telefonunuzu şarj etmemeniz. Yoksa kısa sure sonra batarya ömrünün bittiğini görürsünüz.