elmas14
Üye
Pil olayı ilginç, servisten alırken baksaydın keşke, artık neye inanacağımızı şaşırdık, böyle durumlarda gizli bir işaret koyuyorum, mesela kartuş dolumu yaptırırken, tekrar geri aldığımda da kontrol ediyorum o işaret var mı diye ...
Servisten ben alsan onlara yapacagımı bilirdim dediğim gibi ben bayiden alıyorum turkcell bayisinden eskişehirden servisten almak içinde taaa ankaraya gidememPil olayı ilginç, servisten alırken baksaydın keşke, artık neye inanacağımızı şaşırdık, böyle durumlarda gizli bir işaret koyuyorum, mesela kartuş dolumu yaptırırken, tekrar geri aldığımda da kontrol ediyorum o işaret var mı diye ...
haklısın kardeşim aynen illa uğraştıracaklar firma olarak müşteri memnuniyetini önemsemiyorlar onu anladık ama arkanda devlette olmayınca iş daha bi zorlaşıyorBöyle bir durumla karşılaşmış olman çok kötü.Hissetiğin Piskolojik durumu az çok tahmin edebiliyorum.Bence 3 kere garantiye yolla yine olmaz ise şikayet, yeni cihaz versinler filan değil de , Garantiye verdiğinde sana tekrar bozuk olarak geldği an birşey yapıp herhangi bir yere şikayet etmen gerekirdi.
Malesef İçinde bulundğumuz devir çok kötüye gidiyor.Hakkını aramayana vermiyorlar..
Malesef! senin ki şans olmalı ben hep genpa'ya götürdüm kvk'ya değil. Çok şanslısınsize nacizane tavsiyem kvk ya cihaz götürmeyin. emni olun onlarlka benim kadar muhatap olan azdır. çok telefon kullandım hepsi de nokia idi. hep de kvkya götürdüm. 6710 telefonum 4 defa gitti kvkya düzelmedi ama GENPA'ya bir kez gitti düzeldi geldi. kvk bilgisayara lazerle batarya ve telefon okutuyor. GENPA ise telefona, kapağına ve bataryaya ayrıca barkod yapıştırıyor. böylece de parçalar karışmamaışl oluyor. bir deneyin derim. zaten telefonun arkasında nokia kom yazarsa başarı, genpa ve kvk ortak bakar. iyi forumlar
hiçbişi? 2 si ayrı şirket, ama garanti kapsamındaki tüm telefonlara ortak olarak bakmak zorundalar?Genpa yala kvk nın arasında nasıl bır fark var veya fark var mı?
Seni tenzih ederek konusuyorum o halde, ben mağdur olan çok gördüm.
şimdi huawi x5 almayı düşünüyorum ona da kvk bakıyormuş galiba
''Fiyat olarakta güzel'' mi? haklısın gerçekten güzel 880tl'CİKLG optimus black'te bakabılırısın.. tasarım olarakta fiyat olarakta guzel telefon android 2.2 si var. telefonu delı gıbı elınden dusurmeyen tıplerden degılsen şarjıda ıyı gıdıyor ben suan kullanıyorum cok memnumum. tavsiye ederim sanada kardes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?