Nokia Lumiayla Müthiş Bir Patlama Yaptı.. Böyle Bir Şey Olsa Nasıl Olur..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
128 gb abartı olmadı mı abi :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi benim harddisk film müzik resim oyun setupları diziler çizgi filmler ne ararsan var tam arşivlik

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gerci 64gb da yeter nasil olsa 25gb skydrive var. :ehe:

• Beğen
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
n97 ye 32 gb koymuştu.. bence teknoloji 2009 dan bu yana süper gelişti. bence yaparsa olur..
Yapmak isterlerse yaparlar ama pazarlama stratejileri buna izin vermez maalesef... Ama yapsalar ne süper olur ha...

- - - Eklendi - - -

abi benim harddisk film müzik resim oyun setupları diziler çizgi filmler ne ararsan var tam arşivlik
Oh yaşadık o zaman tamam, ver adresi yarın kargolayım ben içine dışına bi göz at, baktın beğenmedin en yakın çöp kutusu (varili) neredeyse basket çalışması yap....:ehe

- - - Eklendi - - -

Gerci 64gb da yeter nasil olsa 25gb skydrive var. :ehe:
:hmmm boyutu o kadar var mıydı be abi...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ben 701 i dolduramadım abi telefona çok şey yüklemem senin de pek dolduracağını sanmam lumia900 ün 16 gb ı bile kullanmazsın :)
Ben kendi acimdan bakmiyorum bana 5gb artar bile bir iki navigasyon yuklerim o kadar. Ama soyle bir durum var 4s in 16 ile 32gb i arasinda 100$ dan fazla fark var. Nokia boyle bir hafiza koyup fiyati abartmazsa havasi yeter satmaya.

• Beğen
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Yapmak isterlerse yaparlar ama pazarlama stratejileri buna izin vermez maalesef... Ama yapsalar ne süper olur ha...

- - - Eklendi - - -

Oh yaşadık o zaman tamam, ver adresi yarın kargolayım ben içine dışına bi göz at, baktın beğenmedin en yakın çöp kutusu (varili) neredeyse basket çalışması yap....

ne diyosun dayı.. iso standartları buna müsade etmiyor.. nokia 128 gb depo hafızalı cihaz çıkartacak.. apple bundan geri kalacak.. mümkün değil. mesala nokia yeni bir model çıkaracağı zaman. ilk önce numune hazırlarlar. sonra iso standartlarına uygunsa. ok verilirse sonra çıkartırlar. 128 gb hafızalı tel mutlaka çıkacak ama. 2 sene sonra 3 sene sonra. birden olmuyor işte..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

Oh yaşadık o zaman tamam, ver adresi yarın kargolayım ben içine dışına bi göz at, baktın beğenmedin en yakın çöp kutusu (varili) neredeyse basket çalışması yap....:ehe

- - - Eklendi - - -

:hmmm boyutu o kadar var mıydı be abi...
23 nisana kadar hesabını acanlara 25gb daha sonra acanlara 7gb

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Ben kendi acimdan bakmiyorum bana 5gb artar bile bir iki navigasyon yuklerim o kadar. Ama soyle bir durum var 4s in 16 ile 32gb i arasinda 100$ dan fazla fark var. Nokia boyle bir hafiza koyup fiyati abartmazsa havasi yeter satmaya.
Aynen, inşallah abartmaz..

doctorrr

doctorrr

Üye
siz bunları yazın en fazla 5 seneye çıkar böyle bir makine :oke:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ne diyosun dayı.. iso standartları buna müsade etmiyor.. nokia 128 gb depo hafızalı cihaz çıkartacak.. apple bundan geri kalacak.. mümkün değil. mesala nokia yeni bir model çıkaracağı zaman. ilk önce numune hazırlarlar. sonra iso standartlarına uygunsa. ok verilirse sonra çıkartırlar. 128 gb hafızalı tel mutlaka çıkacak ama. 2 sene sonra 3 sene sonra. birden olmuyor işte..
Bu da bir geliştirme amaçlı strateji değil midir...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iso standartları buna karışmaz sadece mesela 135gb çıkaramazsın der ama 64-128 farketmez ha yeni bir simkart mevzusu var mesela o iso standartları tarafından onaylanmak zorunda zaten applela nokia yeni standart simkartın savaşını veriyorlar.

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

iso standartları buna karışmaz sadece mesela 135gb çıkaramazsın der ama 64-128 farketmez ha yeni bir simkart mevzusu var mesela o iso standartları tarafından onaylanmak zorunda zaten applela nokia yeni standart simkartın savaşını veriyorlar.

aynen bunu okumuştum abi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
O zaman concepti biraz daha gercekci yapalim.
12mp pureview kamera
4.2" clearblack hd amoled ekran
Snapdragon s4 msm 8960 dual core 1.7ghz
1gb ram
128gb dahili depolama alani
Adreno320 gpu

Bu nasil oldu. ???
İyi olmuş hünkarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt