Nokia Lumia925 ilk unboxing videosu Almanya'dan geldi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia925 ilk unboxing videosu Almanya'dan geldi
Ülkemizde de satışa çıkması merakla beklenen Nokia'nın yeni Windows Phone8 akıllısı Lumia925'in ilk kutu açılım videosu cihazın dun satışa sunulduğu Almanya'dan geldi

[video=youtube;RgBS5tC5jDk]http://www.youtube.com/watch?v=RgBS5tC5jDk&sns=em[/video]

Tepkiler: n000k
Kamera Biraz Cıkıntılı Olmuş Biraz İncelmiş kapalı olmasına ragmen saat gösteriyor o süper Herşey Elimizin altında olmuş bakalım elimizde nasıl duracak

nanotex

Üye
Lumia 920 yanında öküz gibi

ÖEY

Üye
Valla ben çok beğendim bu cihazı. Gerçekten L920 bunun yanında kaba durmuş be

alical33

Üye
kutudan çıkan şarj cihazı 620 de çıkanla aynı neden 920 nini şarj aletinden koymamışlar ki

Başlangıç ekranındaki wifi ve bluetooth kısayolları acaba bizim gibi uygulama yüklenerek mi oraya getirilmiş yoksa yeni bir yüklü sürümde bu kısayollar mı yer alıyor?

Başlangıç ekranındaki wifi ve bluetooth kısayolları acaba bizim gibi uygulama yüklenerek mi oraya getirilmiş yoksa yeni bir yüklü sürümde bu kısayollar mı yer alıyor?
zaten L925 amber güncellemesi ile birlikte geliyor. bu durumda amber güncellemesi ile birlikte bize de videodaki gibi bağlantı kısayolları uygulamaya gerek olmadan gelebilir demektir yani inş öyledir

PureFood

Üye
Her şey normaldi, ta ki 920 ile kıyaslayana kadar... Vay arkadaş çok beğendim şu 925'i.

Tepkiler: nanotex ve ÖEY
L920 birden beyaz mdf gibi durdu elimde..

Telefon hoşuma gitmedi ama 4 kutucuk olayı beni benden aldı yaa

pirenuri

Üye
Bu telefonu sevemedim ya . Tasarımı hiç iyi değil .Lumia 920 yi tek geçerim