nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

e tabi iOs'u geçebilir mi? Orası tartışılır ama geçecek olursa 3-4 yıl sürmez yahu :hmmm oyun uygulama cikartiyorlar sonuçta adamlar kısıtlı kişiler ile iş yapmıyor.

- - - Eklendi - - -

sen kamera özelliklerini görmedin galiba :hmmm
sanırsam fotoğraftan istemediğin kişinin resmini silebiliyorsun ve de cektigin fotoğraflara hareket ekleyebiliyorsun bunun yanında puremotion hd diye yeni bi video çekme teknolojisi ile sarsıntı yapmıyor:)

PureMotion HD+ ekran teknolojisi ya :) (Güneş altında ekranın maximum görünürlük için renk ayarı vs. yapıyor.) Kamerada optik stabilizasyon donanımı var ve DSLR'lardan iyi olduğu iddia ediliyor :)

Ayrıca Galaxy S3, Lumia 900'den kıl payı farkla hızlı.(UI) Bu S3 ü ezer :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar acik konuşmak gerekirse bu cihaz şu an icin gercekten kusursuz. Ama şoyle bir durum da yok degil ocak veya şubat ayinda tanitilmasi muhtemel quad core lumia geldiginde bu cihaz orta segment kalicak. Cok acelesi olmayan iki uc ay daha beklerim diyen varsa bu cihazi almasin. Ama şunu belirteyim bu cihaz ciktiginda bir cok yonden rakipsiz olacagi kesin.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Hex4d0r
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben almayıp bekleyeceğim quad core u bekleyeceğim N9 ile

ByKatre

ByKatre

Üye
Ben 3 sene Daha 5800

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Üniversiteye kadar Forever N9 ya bir de Gta 3 oynuyorum cihazda bu kadar harika oynatılır mı hacı ? :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
PureMotion HD+ ekran teknolojisi ya :) (Güneş altında ekranın maximum görünürlük için renk ayarı vs. yapıyor.) Kamerada optik stabilizasyon donanımı var ve DSLR'lardan iyi olduğu iddia ediliyor :)

Ayrıca Galaxy S3, Lumia 900'den kıl payı farkla hızlı.(UI) Bu S3 ü ezer :)

evet yanlış yazmışım :evet:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben HTC'nin cihazlarını bekleyip Nokia'nınkilerle karşılaştırdıktan sonra kararımı vereceğim.
Nokia'nın pureview teknolojisi ve bazı kendine özel yazılımlarıyla çok cazip özellikleri var.
Ancak HTC'nin de mükemmel donanımlara sahip cihazları geliyor.
Karar vermem epey zor olacak :)

cinaski12

Üye
Arkadaşlar 920 nin kamera 8.7 mp mi ?
Purewiev nasıl oluyor anlamadım n8 ki bile 12mp

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar 920 nin kamera 8.7 mp mi ?
Purewiev nasıl oluyor anlamadım n8 ki bile 12mp

PureView fotoğrafların netleme derecesini yükselten bir odaklanma teknolojisi.
8MP PureView'li kamera ile N8'in 12MP kamerasına eşdeğer netlikte görüntüler yakalayabilirsin.

15097

15097

Üye
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
güzel cihaz bakalım türkiye ye ne zaman gelir.

15097

15097

Üye
[ENGİN];5209920' Alıntı:
güzel cihaz bakalım türkiye ye ne zaman gelir.
kasım ayı gibi tahmin ediliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt