Hex4d0r
Üye
E sonuç olarak giriş seviyesi ne bekliyodun ki
Eee kardeş bu teknolojiyi takip etmek çokzorBirde çift çekirdekli olacakmış. Yok yani vurgu yaptığım nokta şuan için Lumia 900 amiral gemisi ama birkaç ay içinde giriş seviyesine düşecek. Fiyat kırma vs. de yok. Ya giriş seviyesi WP8'ler Lumia 900 fiyatıyla gelecek ki pek ihtimal vermiyorum ya da WP7.x Lumia alanlar Nokia'ya sövecek:
Birde çift çekirdekli olacakmış. Yok yani vurgu yaptığım nokta şuan için Lumia 900 amiral gemisi ama birkaç ay içinde giriş seviyesine düşecek. Fiyat kırma vs. de yok. Ya giriş seviyesi WP8'ler Lumia 900 fiyatıyla gelecek ki pek ihtimal vermiyorum ya da WP7.x Lumia alanlar Nokia'ya sövecek:
fiyat kırma bir çok ülkede yapıldı lumia serisinde wp 8 ler ekimde satışa çıkacak çıkınca yeni bir fiyat kırma olacak
Önceden satın almış kullanıcıların cihazları büyük deer kaybedecek. Nokia'nın kendini affettirmesi gerek bence. WP8 giriş seviyesi Lumia 610 fiyatından 250-350$'dan satılacak ve fiyatı şuan 600$ ile 800$ arasında değişen Lumia 900'e denk veya daha güçlü ve daha stabil olacak. Açıkçası bana koyardı bu durum.
e şimdi 1800 tl ye 4s alan adama 2000 tl lik iphone 5 de koyacak bu iş böyle sektör böyle yapıcak bişey yok
Ali abi bağlanamadı Can tekrar sendeyiz...Dediğin doğru ama şimdi de aman Lumia900 ü ezmeyelim derse de günümüzün gerisinde kalır ve Ali abinin dediği gibi bu cihazlar çıktığında lumia 900 7 aylık falan olacak normal bence.. Ali abi de bir lumia 900 sahibi soralım ona dokunuyor mu acaba ne diyosun Ali abi bu işe
Dediğin doğru ama şimdi de aman Lumia900 ü ezmeyelim derse de günümüzün gerisinde kalır ve Ali abinin dediği gibi bu cihazlar çıktığında lumia 900 7 aylık falan olacak normal bence.. Ali abi de bir lumia 900 sahibi soralım ona dokunuyor mu acaba ne diyosun Ali abi bu işe
Ali abi bağlanamadı Can tekrar sendeyiz...Moderatör gibisin...
Evet farkındayım yapacak pek bir şey yok. Yalnız WP7.x Lumia kullanıcılarına mesela gel Wp8 al 200$ indirim yapayım sana gibi şeyler beklerdim ben açıkcası ya da aksesuar hediyeleri gibi.
Birde üst segment boyutu var. Şimdi indirim yapsalarda Wp8'li üst Lumaialar çıktığında Lumia 900'ün en kötü 450$ olacağını tahmin ediyorum. 920, 700-800 olursa, 820 de 550-700 gibi birşey olur.(Bence daha da az olacak.) Lumia 900 elinde patlayacak adamın
Hiç yoktan Wp8 güncellemesi alsaydı Lumia 900 daha iyi olurdu. Birde zaten Nokia yumuşak geçmeye çalışıyor. 820 ve 920 donanımları benzer olacak. En azından 4 çekirdekli model gelmeyecek. Eğer koysaydı Lumia 900'e ve kullanıcılarına vurulan darbe daha şiddetli olurduNeyse çok yazdım. Akşam 5'i bekliyoruz
Aynen katılıyorum dokunmaz...
Eyvallah abi elimizden geldiğinca yardımcı olmaya çaışıyoruzAli abi bağlansa da ona koymaz abi 100 dolar a aldı zaten başımın gözümün sadakası olsun der yani en kötü
Aynen katılıyorum dokunmaz...
Bakıyorum esprileri hiç unutmuyorsun.
Sonuçta Ali abi de para kamyonla hatta Transporter la
Bakıyorum esprileri hiç unutmuyorsun.
arkadaşlar oncelikle lumia900 wp8 cihazlar ciktiginda alt segment kalmaz. Ama amiral gemi kalmayacagi da acik. Şu anda wp7x li lumia900 kadar stabil,hizli ve sorunsuz kullanim zevki veren bir cihaz yok. Ayrica amerikada lumia900 kullanicilarina 100dolarlik hediye ceki dagitildi. Faturasini gosteren herkes nokiashoplardan veya at&t shoplardan bu cekleri alabildi. Market aksesuar ve yeni cihaz aliminda kullanilabiliyor. Ayrica ben zaten alirken bu cihaza 6ay omur bicmiştim. Verdigim paranin karşiligini aldim yani. Deger kaybetmesi konusunda ise bu olay zaten ulkemizde gecerli amerikada ikinci el lumia900 200$a bile satiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?