nokia lumia920 pureview

Diyelimki Bir Caddedesiniz .. O Caddede Hangi Yer Varsa Nokia'niz Onu Size Soyle Gosteriyor ..

Gelistirilmis Harita Ozeliigi ..

Suanda Wireless Sarj Olma Ozelliginden Bahsediliyor ..

beklediğim gibi olmadı 2 çekirdek 1.5 ghz snapdragon en üst modeli buysa artık bu arada ekran amoled ekran mı artık oda yoksa hani çöp olmuş

Bi an o kadar abartıldı ki wp ve nokia bende bişey yapcaklar sandım o yüzden ama beklentilerimi karşılamadı

o saydığı özellikler düşük olsa da s3 gibi bi telefonun altından girer üstünden çıkar bu telefon.

Tepkiler: Mazlum Somer

Türe

Üye

Bi an o kadar abartıldı ki wp ve nokia bende bişey yapcaklar sandım o yüzden ama beklentilerimi karşılamadı

yahu kimse anlamak istemiyor mu ? Wp'da iOS gibi fazla donanıma ihtiyaç duymadan çok güzel ve senkronize çalışıyor. Hatta şu an Lumia 920'deki donanım Wp8 için fazla bile.

- - - Eklendi - - -

o saydığı özellikler düşük olsa da s3 gibi bi telefonun altından girer üstünden çıkar bu telefon.

Türe

Üye
Overclock makinesi

Tepkiler: FastBreaker

Kullanıcak app olmadıktan sonra Bu arada karşılaştırmalara bakarız unutma hala 4.0.4 de flash player var 4.1'de resmi olmadan yüklenebilecek ama html5 e kadar idare eder haha ben şimdiden söyliyim nokia'nın Bir sonraki telefonu galba lumia 1000 olur tasarım yine aynı olur Gerçekten berbat !!!

Tepkiler: Mein-teil

merak etme uygulama ve oyun konusunda 1.5-2 seneye iOS'u bile geçebilir. Bütün geliştiriciler şu an wp8 için çalışıyor

Tepkiler: HacKLess

biliyorum fakat iOS u geçebilmesi için en az bir 3-4 yıl

e tabi iOs'u geçebilir mi? Orası tartışılır ama geçecek olursa 3-4 yıl sürmez yahu oyun uygulama cikartiyorlar sonuçta adamlar kısıtlı kişiler ile iş yapmıyor.

- - - Eklendi - - -

kamerası hariç harika

sen kamera özelliklerini görmedin galiba
sanırsam fotoğraftan istemediğin kişinin resmini silebiliyorsun ve de cektigin fotoğraflara hareket ekleyebiliyorsun bunun yanında puremotion hd diye yeni bi video çekme teknolojisi ile sarsıntı yapmıyor

valla sunuda herkes bilsin eger iphone 5 gecen seneki gibi beklentilerin altinda olacak olursa hali kötü.