Yil sonunda gelicek olan wp8 li lumia snapdragon s4 dual core 1.7 ghz 1 gb ram 12 mp pureview ve maksimum 4.3" olacaktir bunlardan daha fazla donanim sadece temenni de kalir.
12mp değilde bence 8MP +PUREVİEW ile güzel bir kamera takarlar ve sanırım 1.7ghz yerine de 1.6 veya 1.5 olur. Zaten daha fazlasına gerek de yok. Ama bu cihaz çıksa ölürüm yaaa
12mp değilde bence 8MP +PUREVİEW ile güzel bir kamera takarlar ve sanırım 1.7ghz yerine de 1.6 veya 1.5 olur. Zaten daha fazlasına gerek de yok. Ama bu cihaz çıksa ölürüm yaaa
Ali abi 1.7 ghz tek çekirdek işlemci mi bekliyorsun yoksa çift mi ? Benim için zaten 1.5 ghz + pureview + Windows Phone 8 olması yeterli.Tabi işlemciyi çok abartmalarını istemiyorum açıkcası yani yüksek tutacaklarsa ya ucuza versinler -ki imkansız- ya da alternatif model üretsinler.Yoksa benim bütçeyi aşabilir.1800-1900'ün 1 kuruş üstüne çıkamayacağım telefon için
Ali abi 1.7 ghz tek çekirdek işlemci mi bekliyorsun yoksa çift mi ? Benim için zaten 1.5 ghz + pureview + Windows Phone 8 olması yeterli.Tabi işlemciyi çok abartmalarını istemiyorum açıkcası yani yüksek tutacaklarsa ya ucuza versinler -ki imkansız- ya da alternatif model üretsinler.Yoksa benim bütçeyi aşabilir.1800-1900'ün 1 kuruş üstüne çıkamayacağım telefon için
Hünkarım bende çıktıktan sonra 5-6 ay bekleyecek sabır olsa sınavlarda uzun soruları bunla uğraşamam diye boş bırakmam, ortalamam 4,5'in üzerinde olurdu
Hünkarım bende çıktıktan sonra 5-6 ay bekleyecek sabır olsa sınavlarda uzun soruları bunla uğraşamam diye boş bırakmam, ortalamam 4,5'in üzerinde olurdu
Nokia 808 in kamerasi 5 mp 41mp cozunurluk sunan lensi ve yazilimi. Bu cihaz icin ongorulen n8 in 12 mp kamerasi ve yazilim aradaki farki anlayabilirsiniz heralde.
Fiyatlari nasil karsilastiriyorsunuz bilmiyorum ama mevcut cihazlar uzerinden gidersek lumia900 450$ iphone 4s 650$ abd fiyatidir. Baska bir ornek lumia900 kontratli 100$ iphone 4s 200$ fiyatla satiliyor. Yani lumia900 e vereceginiz parayla asla iphone alamazsiniz.
Sen benim yazdigim mesaji pkursan mevcut cihazlardan karsilastirmaya devam edilebilir dedigimi gorursun. Basliktaki cihazin ne gibi ozelliklerle gelecegi bile belli degilken fiyat karsilastirmasi yapilmaz.
Nokia 808 in kamerasi 5 mp 41mp cozunurluk sunan lensi ve yazilimi. Bu cihaz icin ongorulen n8 in 12 mp kamerasi ve yazilim aradaki farki anlayabilirsiniz heralde.
1-808 ün lens i 38 mp yazılım olaı ise 5 ya da 8 mp lik fotları toplayarak 41 yapıyor yani 3x yakınlaştırma yaptığınızda çözünürlük 5 yada 8 mp oluyor yoksa normal modda 38 mp görüntü veriyor
2- fan telefonu olduğu bariz belli ama asıl komedi maxicep in bunu portal sayfasına koyup lumia s hazırlığı başlığı ile portala koymasıdır bence Nokia Lumia S’in hazırlıkları başladı valla editörlerin mi değişmesi lazım bilemiyorum hızlılar ama çoğu salla ve gereksiz haber bir dh a ya da teknoblog a baksalar ve ya gsmarena-pocketnow o zaman daha mantıklı haberler çıkabilir bence