Nokia LUMİA S

Türe

Üye
Fanların hiçbiri de ne yaptığını bilmiyor zaten . Objektiflik

Bak ; Objektif => Nesnektif

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapma artıık bi akşamda üç doz altın vuruş gibi olur olm

Ali abi haklısın Lumia900 de çalışabilir kinect ama diğerlerinde zor Windows 8 le entegrasyonunu acayip merak ediyorum sırf bunun için windows 8 in orjinalini alabilirim

doctorrr

Üye
artık cebimizde tam anlamıyla bir bilgisayar taşıyacaz vay be

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen laptoplar perte çıkacak

Türe

Üye

Nasıl olacak yani pek anlamadım

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 8 uygulamaları Wp8 li telefona kurulabilecek aynı dilde yazılacak Süleyman aynı kodla yani

Ya ne güzel haberler bunlar,wp8 ve windows8 aynı çekirdek üzerine.entegrasyona bak sen ozaman.gelde gaza gelme

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tanımıyorum baba

Hayalim şu:WP8 yüklü 4 çekirdekli Lumia 9xx Purewiew.offf hayali bile güzel ya

papakudioflu

Emekli Yönetici
Buna ecosystem deniyor iste adamlar herseyimizi tek elden yonetebilecegimiz bir sistem kuruyorlar hatta bilgisayarlara bile bagimlilik azalicak herseyimizi cep telefonundan yapabiliyor olucaz. Ha nokia o kadar yasamaz batacak zarar ediyor wp de kurtaramaz diyenler olabilir ama sunu untmayin reuters in bir arastirmasinda 30 tane stratejist analist nokianin bu yil 25 milyon civarinda lumia saticagi sonucuna varmislar. Evet nokia 2013 yilinda 5.9 milyar dolar borc odemesi yapicak ama ayni arastirmanin sonuc bolumunde nokia bu odeme konusunda likidite sikintisi yasasa bile microsoftun nokiaya kredi verebilecegini de eklemisler. Zaten nokia ile microsoft arasindaki anlasmaya gore microsoft nokia ya wp cihazlari uretmesi icin yillik 1 milyar dolar oduyor.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 çekirdek çok abartı ya o kadara gerek yok bence hele wp için