İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla onu bunu bilmem bu kamera modülünü artık kullansınlar, HTC Dual kamera hikâye bunun yanında tek başına piksel piksel her cephede savaşabilecek bir kamera olmuş :

Bu arada Lumia 1020 zamanında Nokia için 16 lensli kamera yapmışlar fakat Nokia kullanmamış sanırım, 3D yazıcılarında pahalılarına nazaran ucuz versiyonları var ama özellikleri kısıtlı ve el yapımı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla süper bişiy olmuş,neden kullanmamışlar ki acaba?

beats

beats

Üye
Valla süper bişiy olmuş,neden kullanmamışlar ki acaba?
Donanım desteği olmadığı için sanırım, mesela videoda kullanılan 12 MP Pelican kamera için Snapdragon 800 işlemcili tablet kullanılmış. Lumia 1020 döneminde bu işlemcilere destek yoktu, şimdi var fakat Microsoft kullanır mı bilinmez ama Lytro kameranın stiline en yakın mobil kamera bu. Ayrıca şirket Nokia ve Qualcomm'un donanım ortaklarından olması lazım ve Lumia'larda kameramızı kullanmak isteriz gibi şeyler söylenmiş zamanında.

skynet

Üye
Sdn'de Lumia 920 Şarj Olurken Yandı diye haber yapılmış :)

emz

emz

Üye

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

emz

emz

Üye
Aynen. Bende de sorun yok. Bence bu salakta samsung da olan olay gibi yapmıştır.

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

dakamon

dakamon

Üye
Valla onu bunu bilmem bu kamera modülünü artık kullansınlar, HTC Dual kamera hikâye bunun yanında tek başına piksel piksel her cephede savaşabilecek bir kamera olmuş :

Bu arada Lumia 1020 zamanında Nokia için 16 lensli kamera yapmışlar fakat Nokia kullanmamış sanırım, 3D yazıcılarında pahalılarına nazaran ucuz versiyonları var ama özellikleri kısıtlı ve el yapımı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

MS nin bu teknoloji geçmesi için bana göre en az 1-2 senesi var. Daha geliştirilmesi maliyetinin düşürülmesi lazım diye düşünüyorum.

beats

beats

Üye
MS nin bu teknoloji geçmesi için bana göre en az 1-2 senesi var. Daha geliştirilmesi maliyetinin düşürülmesi lazım diye düşünüyorum.
Kamera modülü hazır 2011 'den beri haberleri yapılıyor. 2013'te cihazlara uygun hale geldi 3mm kalınlığımda modül olarak, elbette geliştirme devam ediyor.

paix1984

Üye
Arkadaşlar Windows Phone 8.1 preview developers yüklü cihazlara cyan güncellemesi ne zaman gelir?

Bir bilginiz var mı arkadaşlar? Telefonum kasılmaktan bir hal oldu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Yönetici tarafından düzenlendi:

caglarkuraner

Üye
Merhabalar.
Ya ben Lumia 520'ye en son yayınlanan güncellemeyi indirip yükledim ama telefon güncellendikten sonra "videolar ve müzikler" kısmı nasıl olduysa gitti. Depolama kısmından videolar ve müziklerin ne kadar yer kapladığı görünmesine rağmen klasör yok maalesef.

beats

beats

Üye
Merhabalar.
Ya ben Lumia 520'ye en son yayınlanan güncellemeyi indirip yükledim ama telefon güncellendikten sonra "videolar ve müzikler" kısmı nasıl olduysa gitti. Depolama kısmından videolar ve müziklerin ne kadar yer kapladığı görünmesine rağmen klasör yok maalesef.
Eğer yüklediğiniz güncelleme WP8.1 ve Lumia Cyan ise Müzik+Video uygulaması ayrılarak Müzik ve Video uygulamaları oldular. Ya da ön izleme sürümünü kullanıp WP8.1 Update yükleyip kendiniz Videolar ve Müzikler diye klasör açtıysanız ve başlangıç ekranında görünmüyorsa ses kısma ve güç tuşlarına yaklaşık on saniye basılı tutarak yeniden başlatmayı deneyin.

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar zenphone 6 yada 1320 almaya karar verdim. Korktugum basima geldi ve kisa surede 925den sıkıldım : ) Daha buyuk ekran icin bu iki modelden birini sececegim.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar Windows Phone 8.1 preview developers yüklü cihazlara cyan güncellemesi ne zaman gelir?

Bir bilginiz var mı arkadaşlar? Telefonum kasılmaktan bir hal oldu

Hiç bilgimiz yok bende dayanamdım o kasmalara flashladım. Sonra update1 i kurdum yine kasmalar var kardeşim ama eskisi kadar değil eskiden telefon kendi kendine kapanıyordu falan ekran uçuyordu telefon bayılıyordu şimdi sadece takılıyor.

paix1984

Üye
Öyle bir imkanım yok şuan köydeyim bilgisayar filan yok şehir uzak bilmiyorum daha ne kadar beklerim

caglarkuraner

Üye
Eğer yüklediğiniz güncelleme WP8.1 ve Lumia Cyan ise Müzik+Video uygulaması ayrılarak Müzik ve Video uygulamaları oldular. Ya da ön izleme sürümünü kullanıp WP8.1 Update yükleyip kendiniz Videolar ve Müzikler diye klasör açtıysanız ve başlangıç ekranında görünmüyorsa ses kısma ve güç tuşlarına yaklaşık on saniye basılı tutarak yeniden başlatmayı deneyin.

Herhangi bir müzik yada video klasörü oluşturmadım. Telefondaki müzik+videolar kısmı tamamen gitti. Yeniden başlatsamda maalesef işe yaramadı.

beats

beats

Üye
Herhangi bir müzik yada video klasörü oluşturmadım. Telefondaki müzik+videolar kısmı tamamen gitti. Yeniden başlatsamda maalesef işe yaramadı.
Yazdığım gibi Lumia Cyan ile müzik ve videolar iki ayrı uygulama haline geldi.

Bu uygulamayla eksik uygulamaları kontrol edin, ayarlardaki uygulamaları kontrol edin cihazın kendini bir kez yeniden başlatması gerekiyor güncellemenin tam çalışması için.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Merhaba arkadaşlar

Nokia Lumia 920'ye WP8.1li cihazlar için cyan dağıtılmaya bşlandı mı?

emz

emz

Üye
Arkadaşlar sakin. İsteyen istediğini alır ve kimse tartışmasını yapamaz. @YkPkY abi sen, ben sistemi seviyoruz ve kullanıyoruz ama herkes sevecek diye bir koşul yok. Sakin ol. Bizce en iyi sistem bu ama başkaları için diğerleri. Bana sorarsan bir insan için en iyi sistem en rahat kullandığıdır. Benim için bu.
@Akhtohet
Abi sende sakin ol. Dediğim gibi burada sistem övmeye gerek yok.
Zaten bütçeye alım şekilleri
0-1500₺ ---> WP ve IOS
1500 - ~... ---> ANDROİD
Ama ben hangisini seversem alırım. Polemiğe gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar sakin. İsteyen istediğini alır ve kimse tartışmasını yapamaz. @YkPkY abi sen, ben sistemi seviyoruz ve kullanıyoruz ama herkes sevecek diye bir koşul yok. Sakin ol. Bizce en iyi sistem bu ama başkaları için diğerleri. Bana sorarsan bir insan için en iyi sistem en rahat kullandığıdır. Benim için bu.
@Akhtohet
Abi sende sakin ol. Dediğim gibi burada sistem övmeye gerek yok.
Zaten bütçeye alım şekilleri
0-1500₺ ---> WP ve IOS
1500 - ~... ---> ANDROİD
Ama ben hangisini seversem alırım. Polemiğe gerek yok :)
Allahına kurban kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt