İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
unlock olan telefonlara 2 den fazla oyun yüklenebilirmi birisi sanki en fazla 10 tane dediydi sanki bilgisayarda 2 tane yükleyebildim sadece 2den fazlasına müsade etmedi telefon
Yanlış hatırlamıyorsam @skynet 10 uygulama yüklemişti, akabinde uygulamaları hafıza kartına taşıyarak daha fazla yükleyebildiğini belitmişti.

skynet

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam @skynet 10 uygulama yüklemişti, akabinde uygulamaları hafıza kartına taşıyarak daha fazla yükleyebildiğini belitmişti.

Aynen hocam sd karta taşıdıktan sonra sd kartı çıkartıp telefonu yeniden başlatarak tekrar 10 uygulama hakkına sahip oluyorsun ve bu şekilde istediğin kadar uygulama oyun yükleyebilirsiniz :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: beats
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar telefonun kapalı halde şarj olmaması bence daha iyi. Geçen hafta eşimin telinin power tuşu bozuldu. Telefonu kapatmak yeniden açmak tuş kilidini kullanmak mümkün değildi. Eşimin teli L820. Bizde pilini çıkartıp geri taktık. E şimdi tuş bozuk, teli nasıl yeniden başlatabilirsiniz. Tek yol şarja takmak. :)

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz, 4MaGuS, ceza87 ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
Çok afilli tapatalkımız varmış
Ama daha kullanışlı olabilirmiş. :D

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar telefonun kapalı halde şarj olmaması bence daha iyi. Geçen hafta eşimin telinin power tuşu bozuldu. Telefonu kapatmak yeniden açmak tuş kilidini kullanmak mümkün değildi. Eşimin teli L820. Bizde pilini çıkartıp geri taktık. E şimdi tuş bozuk, teli nasıl yeniden başlatabilirsiniz. Tek yol şarja takmak. :)

Dumanla gönderildi.

Demi?

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Dumanla gönderildi.
o konuda haklısın sırf bende bir ihtimal bozulmasın diye genelde onu kullanmıyorum çift tık ve screenlock yetiyor

beats

beats

Üye
Bir Lumia 920 kullanıcısı:

Yosemite Ulusal Parkında fotoğraflar çekmiş, Lumia 920'nin kamerasında hâlâ iş var dedirtiyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, 4MaGuS ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye

Yosemite Ulusal Parkında fotoğraflar çekmiş, Lumia 920'nin kamerasında hâlâ iş var dedirtiyor.

Yerde Harika resimlerde.

Dumanla gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

920 kolay kolay unutulmaz bence hiç fena çekmiyor resimler güzel

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

00cengiz

00cengiz

Üye
Hmm android gibi tak fişi bitir işi değil yani :S yorumlarınız için teşekkürler..

YkPkY

YkPkY

Üye
Scoble'dan Windows Phone'u bırakın önerisi!

Eski bir Microsoft çalışanı, Windows Phone hakkında söyledikleri ile eski şirketini çok üzecek!

Microsoft'a Windows üzerine çalışan, 2006'da firmadan ayrılarak farklı projelere katkıda bulunan Robert Scoble, teknoloji dünyasını yakından izlemeye devam ediyor. Bazı okurlarımız Scoble'ı "Google Glass'ıyla duş alan adam" olarak hatırlayabilirler.

Scoble, GeekWire'ın yayınladığı röportajda Windows Phone'la ilgili Microsoft'un pek de hoşuna gitmeyecek çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Microsoft'un sorunu, yoğun biçimde komiteye bağlı olması ve yavaşlığı. Microsoft, artık yeni kurulmuş bir şirket değil, dev, kalabalık bir şirket. Ve açık konuşalım - büyük bir şirkette rahatınız için çalışırsınız." diyen Scoble, şunları ekledi: "Satya bunu değiştirebilecek mi bilmiyorum. Bugün bir hackathon düzenledi, bu iyiydi."

Scoble, Microsoft'a şu öneride bulundu: "Tren kalktı. Gerçek cevap şu: Windows Phone'u bırakın, Android'e geçin, internette olduğu gibi onu kabul edin ve genişletin. Ama beni dinlemeyecekler."

Windows Phone'un en büyük sorununun uygulamalar olduğunu söyleyen Scoble, uygulama geliştiricilerine de özen gösterilmediğini düşünüyor ve ekliyor: "Windows Phone mu? Geliştiriciler bundan nasıl etkilenecekler bilmiyorum."

Haberin devamı

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve Akhtoher
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Scoble'dan Windows Phone'u bırakın önerisi!

Eski bir Microsoft çalışanı, Windows Phone hakkında söyledikleri ile eski şirketini çok üzecek!

Microsoft'a Windows üzerine çalışan, 2006'da firmadan ayrılarak farklı projelere katkıda bulunan Robert Scoble, teknoloji dünyasını yakından izlemeye devam ediyor. Bazı okurlarımız Scoble'ı "Google Glass'ıyla duş alan adam" olarak hatırlayabilirler.

Scoble, GeekWire'ın yayınladığı röportajda Windows Phone'la ilgili Microsoft'un pek de hoşuna gitmeyecek çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Microsoft'un sorunu, yoğun biçimde komiteye bağlı olması ve yavaşlığı. Microsoft, artık yeni kurulmuş bir şirket değil, dev, kalabalık bir şirket. Ve açık konuşalım - büyük bir şirkette rahatınız için çalışırsınız." diyen Scoble, şunları ekledi: "Satya bunu değiştirebilecek mi bilmiyorum. Bugün bir hackathon düzenledi, bu iyiydi."

Scoble, Microsoft'a şu öneride bulundu: "Tren kalktı. Gerçek cevap şu: Windows Phone'u bırakın, Android'e geçin, internette olduğu gibi onu kabul edin ve genişletin. Ama beni dinlemeyecekler."

Windows Phone'un en büyük sorununun uygulamalar olduğunu söyleyen Scoble, uygulama geliştiricilerine de özen gösterilmediğini düşünüyor ve ekliyor: "Windows Phone mu? Geliştiriciler bundan nasıl etkilenecekler bilmiyorum."

Haberin devamı

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Ayrıldığı yere bok atan adamdan hiç hoşlanmam. Yıllarca ekmeğini ye. Sonra bilmem ne. Dedikleri doğru ya da yanlış. Beni ilgilendirmez ama emek verdiğin bir yerin arkasından bunları söylemeyi etik bulmuyorum

• Beğen
Tepkiler: osmanmert94 ve YkPkY
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ayrıldığı yere bok atan adamdan hiç hoşlanmam. Yıllarca ekmeğini ye. Sonra bilmem ne. Dedikleri doğru ya da yanlış. Beni ilgilendirmez ama emek verdiğin bir yerin arkasından bunları söylemeyi etik bulmuyorum
Sonunda kadar haklısın abi, şeref yoksunu insanlar. Madem öyleydi çalışırken desene!

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bi eklemeyi düşünür müsün l625

İman Gücü ile gönderildi.

Orhun_1907fb

Üye
Arkadaşlar 1320 nin wifi si neden bu kadar vasat :S note2 ile en az 3 çubukla bağlandığım yan odaya lumia ile hiç bişey yapamıyorum.

Invoke

Invoke

Üye
bizde hat da iyi çekmiyor evin içinde aynı odada nexus 5 full çekiyor. 1320 2-3 arası değişiyor.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Valla L920 nin Wi-Fi si harbiden çok kuvvetli. iPhone 5S'imden daha kuvvetli. Benim sıkıntım şarj %0 ken başladım doldurmaya %100 iken çektim. Hal bu. GDR1 yüklü ilk başta çok iyi gidiyordu. Acaba bugün birkaç defa şarjdan tam dolmadan tak çıkar yaptım 3 defa falan ondan mıdır? @bulutsuzgeceSadece 3G de nette takıldım ve 2 foto çektim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Valla L920 nin Wi-Fi si harbiden çok kuvvetli. iPhone 5S'imden daha kuvvetli. Benim sıkıntım şarj %0 ken başladım doldurmaya %100 iken çektim. Hal bu. GDR1 yüklü ilk başta çok iyi gidiyordu. Acaba bugün birkaç defa şarjdan tam dolmadan tak çıkar yaptım 3 defa falan ondan mıdır? @bulutsuzgeceSadece 3G de nette takıldım ve 2 foto çektim.
1 saat ful nette takıldınız acaba bu nette videoo falan izleme değildir normal forum veya facebook değilmi bu durumda biraz fazla gitmiş çünkü bende 920 de kullanıryorum ama o kadar gitmiyor, gdr1 de tabiki neti denemedim ancak 1 hafta düzenli olarak %10 da sarja takıp wifi falan kapalıyken full dolana kadar çıkarmayın hiçte kullanmayın daha sonra tekrar böyle yaparak 5 sefer yaparsanız kendine gelir büyük ihtimal

Üst Alt