İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
cihaza 8-10 defa soft reset atıyorduk diye hatırlıyorum.

Bu arada neredeyse bir yıldan fazladır gelen güncellemelerin son zaman neden gelmediğini çözdüm ... "Bir sebeple Microsoft hesabının şifresini değiştirmiştim, işte o gün bu gündür güncellemeler gelmiyor". Deneyelim bakalım soft resetten bir şey olmaz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

serinaga

serinaga

Üye
cihaza 8-10 defa soft reset atıyorduk diye hatırlıyorum.

Bu arada neredeyse bir yıldan fazladır gelen güncellemelerin son zaman neden gelmediğini çözdüm ... "Bir sebeple Microsoft hesabının şifresini değiştirmiştim, işte o gün bu gündür güncellemeler gelmiyor". Deneyelim bakalım soft resetten bir şey olmaz ...

serinaga

serinaga

Üye
Tek bir soft reset yetti, anında 5 güncelleme geldi, güncelleme alamayan arkadaşlara duyurulur ...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
nokiayı sağlamlık konusunda bir kez daha tebrik etmek istiyorum geçenlerde lumia 920m bir fuarı gezerken telefon elimdeydi tam 2 metreden elimden düştü çat sesini duydum ama ne bir çizik nede bir çatlama olmadı bravo nokia alkışı hakediyorsun sağlamlık konusunda bravo :alkis:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
hookword

hookword

Üye
Tek bir soft reset yetti, anında 5 güncelleme geldi, güncelleme alamayan arkadaşlara duyurulur ...

benim dediğim güncelleme saatini değiştirmek içindi galiba.

YkPkY

YkPkY

Üye
hem güncelleme saati değişir hemde güncellemeler gelir.bi kaç kere soft reset yeterli,güncellemeler düşene kadar.
@seinaga nın bundan sonra hep o saatte güncellemeleri gelecek

hookword

hookword

Üye
hem güncelleme saati değişir hemde güncellemeler gelir.bi kaç kere soft reset yeterli,güncellemeler düşene kadar.
@seinaga nın bundan sonra hep o saatte güncellemeleri gelecek

Hocam peki güncellemeleri gelen telefonu soft resetlersek saati değişir mi?

YkPkY

YkPkY

Üye
mesela bugün beşde soft resetledin güncellemeler gelene kadar.
sonra akşam 9da gelsin güncellemeler diyorsan,cihazındaki uygulamalarda güncelleme olmasını bekle.mesela ertesi gün,akşam 9da güncellemeler düşene kadar resetle

hookword

hookword

Üye
sonra akşam 9da gelsin güncellemeler diyorsan,cihazındaki uygulamalarda güncelleme olmasını bekle.mesela ertesi gün,akşam 9da güncellemeler düşene kadar resetle

teşekkürler

serinaga

serinaga

Üye

Hadi yaw, o zaman şimdi bi soft reset daha atayım da akşamları gelsin ...

YkPkY

YkPkY

Üye
Ama güncellemeleri görene kadar resetlemen lazım

Çırak ile gönderildi

trecool

trecool

Üye
siyah lm 525 bugün aldım ekleyebilirsin

Rainesto

Rainesto

Üye
Masaüstü için windows phone uygulamasına güncelleme gelmiş

turka_10

Üye
arkadaşlar whatssptan video yollanmıyor neden bilgisi olan varmı acaba??? Iphone da deniyorum videoyu küçültüp gonderiyo l920de deniyorum sade ve 16mb gönderebiliriz diyo oda 3-5 saniye yapıyo çaresi varmı acaba :sos

sekajmer

sekajmer

Üye
arkadaşlar whatssptan video yollanmıyor neden bilgisi olan varmı acaba??? Iphone da deniyorum videoyu küçültüp gonderiyo l920de deniyorum sade ve 16mb gönderebiliriz diyo oda 3-5 saniye yapıyo çaresi varmı acaba :sos
whastsapp adam olana kadar

drdemir09

Üye
Siyah 720 kullanıyorum ve çok memnunum taşımak için ideal boyut olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Selamlar sevgili Lumiacılar, size bi akıl danışmak istiyorum.
Lumia 925'imi 1020 ile takas etmek için adamın biriyle pazarlık halindeyim, adam 925'in üstüne 600 lira istedi, pazarlıkla 500'e indirdim daha da inmesi için pazarlığı sürdürüyorum.
Şayet daha da inmezse 925'in üstüne 500 lira verip 1020 almak akıl kârı olabilir mi, yoksa bu
fiyata bu takas abes mi kaçar?
Bu arada benim 925 32 GB'lık.

zookayy

zookayy

Üye
Selamlar sevgili Lumiacılar, size bi akıl danışmak istiyorum.
Lumia 925'imi 1020 ile takas etmek için adamın biriyle pazarlık halindeyim, adam 925'in üstüne 600 lira istedi, pazarlıkla 500'e indirdim daha da inmesi için pazarlığı sürdürüyorum.
Şayet daha da inmezse 925'in üstüne 500 lira verip 1020 almak akıl kârı olabilir mi, yoksa bu
fiyata bu takas abes mi kaçar?
Bu arada benim 925 32 GB'lık.

Bence 925 üzerine 1020 değmez hocam sırf kamerası ve büyüklüğü ile 1020 almayı düşünüyorsan bence 500 bile çok tabi bu benim düşüncem

YkPkY

YkPkY

Üye
925 daha yeni bir cihaz.300e fit olurssa al,yoksa verme

Üst Alt