Nokia Lumia - Glance Screen Resimleri

Kardeşim Lumia 625'im var Bi göz atıyım konuya dedim, benim için de yapmışsın fakat bizde Glance desteği yok bilgin olsun

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Lumia 625'im var Bi göz atıyım konuya dedim, benim için de yapmışsın fakat bizde Glance desteği yok bilgin olsun
valla 625'de olup olmadığını bilmiyodum ama belki vardır diye yinede yaptım

eline sağlık güzel olmuşlar

Tepkiler: q0nzalez

ON9

Üye
rica ederim arkadaşlar işinize yararsa ne mutlu bana

boş oldukça diğer tkımlarıda yapacağım ilgi gorurse konu devamı gelir sdce takımda değil bşka turlu resmlerde atılabilir
Sivasspor u da bekliyoruz. İlginize teşekkürler şimdiden

4MaGuS

Üye
damaları belli olan orta boyutta yaprak tarzı resimlerde eklense güzel olur bence böyle çalışmalar yaparsanızda şimdiden teşşkürler

Rainesto

Üye
Teşekkurler bunu nasıl degiştiriyoruz ?

acaba sagopa kajmerin portresini ayarlayabilirmisin? Hüseyin

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
portreleri siyah beyaz yapmak zor renkli şekildede görüntü bzuluyo noktacıklar çıkıyo

göztepe için de yaparmısın kardeşim

Tepkiler: jdmsaint
Glance Background uygulamasının ilk sayfalardaki postlarda olduğunu görebiliyorum ancak konu bütünlüğü açısından ilk mesajına da bir link eklersen daha verimli olabilir.

Akhtoher

Üye
Reyiz için de yapabilirmisin kardeşim ?

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
damaları belli olan orta boyutta yaprak tarzı resimlerde eklense güzel olur bence böyle çalışmalar yaparsanızda şimdiden teşşkürler
acaba sagopa kajmerin portresini ayarlayabilirmisin? Hüseyin
göztepe için de yaparmısın kardeşim
Glance Background uygulamasının ilk sayfalardaki postlarda olduğunu görebiliyorum ancak konu bütünlüğü açısından ilk mesajına da bir link eklersen daha verimli olabilir.
Reyiz için de yapabilirmisin kardeşim ?

Vizelerden dolayı biraz geçde olsa hepsini elimden geldiğince yapmaya çalıştım umarım olmuştur inşallah beğenirsiniz
Glance uygulaması ilk mesaja editlenmiştir.

Akhtoher

Üye
Vizelerden dolayı biraz geçde olsa hepsini elimden geldiğince yapmaya çalıştım umarım olmuştur inşallah beğenirsiniz
Glance uygulaması ilk mesaja editlenmiştir.
Harikasın ellerine sağlık çok teşekkürler

4MaGuS

Üye
ellerine sağlık güzel olmuşlar

ellerine sağlık kardeşim teşekkürler güzel olmuş göztepe

kardeş bide Konyaspor yapsan çok büyük hayra geçer