Nokia Lumia - Glance Screen Resimleri

Cihazından tapatalk ile giren wp8 kullanıcıları bu resimler sadece bende mi görünmüyor. Siz nasıl bakıyorsunuz?

Kergitli

Üye
Teşekkür ederiz emeğine sağlık hocam.
Yalnız bana kıl gibisin önce takımımı koymadın sonra arabamın markasını

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
estağfurullah arabayıda söyle onuda yaparız

tgoksen1

Üye
adana demırsporlu istiyorum

ferdimy

Üye
bide türk bayrağımızın da olsa güzel olur yani

Tepkiler: umutgidik, 4MaGuS ve GuiTaRisT111

R3DDeviL

Üye
Çalışmaların güzel olmuş Karşıyaka ve Türk bayrağı eklersen süper olur

tgoksen1

Üye
ÇOOOOOK

Tepkiler: q0nzalez

ferdimy

Üye
Türk bayrağı için teşekkürler bide Osmanlı padişahlarından fatih yavuz sultan selim sultan Süleyman bide bozkurt resmi eklermisin

Hepsi için teşekkürler... Ayrıyetten şanlı bayrağımız için teşekkürler...

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
Türk bayrağı için teşekkürler bide Osmanlı padişahlarından fatih yavuz sultan selim sultan Süleyman bide bozkurt resmi eklermisin
Resimler sıkıntı kaptan ya ben bu yaptıklarımı kendim seçip siyah beyaz yapıyorum. photoshop'un kendi siyah beyaz yapmasıda var ama onu yapınca bozulmalar oluyor sen istediklerini buraya koy bi deniyim yinede

Benim de 1-2 isteğim var ama uygun olmaz şimdi

ferdimy

Üye
Resimler sıkıntı kaptan ya ben bu yaptıklarımı kendim seçip siyah beyaz yapıyorum. photoshop'un kendi siyah beyaz yapmasıda var ama onu yapınca bozulmalar oluyor sen istediklerini buraya koy bi deniyim yinede
canın sağolsun o zaman uğraştırmayım seni sonra isteklerimin arkası gelmez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
ne demek yapabilceğim varsa yaparım sorun değil

Hocam Diyarbakır spor bayrağını ayarlayabilirmisin?

Ellerine sağlık ,
Bütün görselleri ilk mesajında toplarsan insanlar daha cabuk ulaşabilir , hepsi işe yarar şeyler bunları Nokia facebook sayfasında da paylaşabilirsin.
Galatasaraylıyım size bir önerim var Metin oktay vb. Galatasaray adına iyi işler yapmış kişilerinde glance ını yapabilirsin(Sadece Galatasaray değil Tüm takımlar olabilir).
Bu arada Fatih Hocayı unutma