banamı dedin ? sopa: şşt aklını alırım :ehe
otostopçu Üye Konu Sahibi rizENGİN' Alıntı: yok kardeşim senlik bir sorun Genişletmek için tıkla ... hıı pardon ozaman orda salakça bir espri yaptımda ona dedin sndım ---------- Eklendi @ 00:10:16 ---------- Yazıldı @ 00:09:26 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: şşt aklını alırım Genişletmek için tıkla ... niye sen iskender büyük müsün kardeş ))))
rizENGİN' Alıntı: yok kardeşim senlik bir sorun Genişletmek için tıkla ... hıı pardon ozaman orda salakça bir espri yaptımda ona dedin sndım ---------- Eklendi @ 00:10:16 ---------- Yazıldı @ 00:09:26 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: şşt aklını alırım Genişletmek için tıkla ... niye sen iskender büyük müsün kardeş ))))
OttomaN TigeR Üye otostopçu' Alıntı: hıı pardon ozaman orda salakça bir espri yaptımda ona dedin sndım ---------- Eklendi @ 00:10:16 ---------- Yazıldı @ 00:09:26 ---------- niye sen iskender büyük müsün kardeş )))) Genişletmek için tıkla ... Yok ben onun küçüğü olurum.
otostopçu' Alıntı: hıı pardon ozaman orda salakça bir espri yaptımda ona dedin sndım ---------- Eklendi @ 00:10:16 ---------- Yazıldı @ 00:09:26 ---------- niye sen iskender büyük müsün kardeş )))) Genişletmek için tıkla ... Yok ben onun küçüğü olurum.
otostopçu Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Yok ben onun küçüğü olurum. Genişletmek için tıkla ... -_-