Telefon Tavsiyesi nokıa lumıa almak ıstıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Alesta18

Üye
    Konu Sahibi
nokıa lumıa almak ıstıyorum
nokıa lumıa 820 almayı dusunuyorum sızce kullanıslımı eksı ve artı yonlerı neler bırde çok oynarım telefonla fazla dayanırmı

messevim

messevim

Üye
Çok oynarım dan kastın oyn oynamak mi?

Alesta18

Üye
    Konu Sahibi
Evet program felan kurmak oyun yükleyip oynamak çok vakit geçirim

fk555897

fk555897

Üye
Lumia'lar şarj konusunda gayet iyiler. Lumia 820'de 1 GB RAM var. Çoğu oyunu oynatır. WP8'in uygulama marketi gitgide gelişiyor. Program konusunda da sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
The Benefit

The Benefit

Üye
Oyun oynamak için alıyorsan telefonu şuan için wp'ye yönelme. Gerçekten kıt oyun yelpazesi şuanda; ama ben beklerim dersen yavaş yavaş gelişiyor. Bu arada 820 yerine 1320'ye de bakabilirsin eğer foto senin için çok sorun değil ise. (Wp almaya karar verirsen kesin kes.)

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Program konusunda problem yaşamazsın. Oyun konusuna gelince popüler 5 oyundan 4'ü mevcut denebilir. Ama diğer oyunlar için bilmiyorum. Stabilizasyonu iyidir. Kasma , donma yapmaz.Şarjı seni tatmin edecektir.

mehmettech

mehmettech

Üye
Al gitsin :p

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeşim kurcalamadan kastın bellı symbiancısın heralde formun çoğu symbiancıları lumıa kullanıor al tek sıkıntın ulan bune telefonda herşey var hiç kurcalamama gere kalmıor yasal olmayan yolla oyun atılan en basıt sistem ama 820 konusunda dur fiyatları çok ucuzladı 2. el temız pıyasada suuruyle 920 veya 925e bak derım 50 100tl fark için değmez

• Beğen
mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
Bence almalısın şu anda mağazadaki oyunları çalıştırıyor. Rami yüksek olduğu için oyun konusunda fazla sıkıntı çekmezsin. Mağaza konusuna gelince mağaza gelişmekte.

0MG90

0MG90

Üye
Mağazası gelişse ne olacak ben Android'deki gibi indirip direk kuramadıktan sonra? Markete para vere vere zengin mi edeyim onları?

Alesta18

Üye
    Konu Sahibi
pekı bu telefonlarda androıd gıbı dırek oyun dosyasını atıp kurabılıyozmu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

Alesta18

Üye
    Konu Sahibi
Pekı hangi modelini önerirsiniz

Burak Altun

Burak Altun

Üye
.ipa var 25pp ile kur tamamdır. Ayrıca en kaliteli mağaza App Store.
25pp kuranlar tavsiye etmiyor. Çok kötü oluyor diyorlar. Telefona zarar veriyormuş. Yavaşlatıyormuş.

Üst Alt