Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiNokia Lumia 925 32 GB
Sponsorlu Bağlantılar
qweratomic
Üye
Konu Sahibi
Nokia Lumia 925 32 GB
Hepsiburada da kampanyası yapılan telefonu alan var mı herhangi bir sorun var mıdır.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi bu telefonu almak istiyorum iyice araştırayım dedim
Teşekkkürler...
bsavr
Üye
Hocam sorunu yok gta sa'yı yükledim, oyun fena akıcı öneririm.
cesurpolis61
Üye
bende bu cihazı kullanmak istiyorum 2. elini bulur bulmaz alacam 32 gb olanı ilerde lumia 1520v yada 1820 türkiye ye gelene kadar benimde kullanmak istediğim tek cihaz...
pissed26
Üye
Şuan fiyatı ne kadar bilmiyorum ama yılbaşından önce Bi vodafone bayisi yılbaşı indirimi yaptı 32gb yı 1250 liraya almıştım cihaz pişman etmiyor rahat olun
sinan430
Üye
Bende hepsinuradadan aldım Bi sorun yok 2-3 günde geliyor
Talha.67
Üye
gold da da aynı fiyat (1099 tl)
theseusx
Üye
Herhangi bir sorun yok rahatlıkla alabilirsin 32GB modeli şuan çoğu sitede 1099 TL. Satış stratejisi nedeniyle fiyatı baya indirdiler kaçırmamanı öneririm.
Rainesto
Üye
ben golddan 920 aldım genpa garantisi var hiç bi sorun yok ucuzda
100 Tl wordpuan veriyordu bir de 12 taksit 31 ocakda aldım son gün birde hepsi burada güvenli marka diye biliyorum o yüzden seçtim.Yinede öneri için teşekkür ederim
Hepsiburada da kampanyası yapılan telefonu alan var mı herhangi bir sorun var mıdır.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi bu telefonu almak istiyorum iyice araştırayım dedim
Teşekkkürler...
Bilmiyorum rastlantımıdır ama Hepsiburada dan üç telefon aldım hepsi canavar ama 920 yi Turkcell bayiden aldım sakata geldim hepsiburada iyidir her ürün ve hizmette madur olmadım