Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 925 32 GB

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 925 32 GB
Hepsiburada da kampanyası yapılan telefonu alan var mı herhangi bir sorun var mıdır.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi bu telefonu almak istiyorum iyice araştırayım dedim
Teşekkkürler...

bsavr

bsavr

Üye
Hocam sorunu yok gta sa'yı yükledim, oyun fena akıcı öneririm.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bende bu cihazı kullanmak istiyorum 2. elini bulur bulmaz alacam 32 gb olanı ilerde lumia 1520v yada 1820 türkiye ye gelene kadar benimde kullanmak istediğim tek cihaz...

pissed26

pissed26

Üye
Şuan fiyatı ne kadar bilmiyorum ama yılbaşından önce Bi vodafone bayisi yılbaşı indirimi yaptı 32gb yı 1250 liraya almıştım cihaz pişman etmiyor rahat olun :)

sinan430

sinan430

Üye
Bende hepsinuradadan aldım Bi sorun yok 2-3 günde geliyor

Talha.67

Üye
gold da da aynı fiyat (1099 tl)

theseusx

theseusx

Üye
Herhangi bir sorun yok rahatlıkla alabilirsin 32GB modeli şuan çoğu sitede 1099 TL. Satış stratejisi nedeniyle fiyatı baya indirdiler kaçırmamanı öneririm.

Rainesto

Rainesto

Üye
ben golddan 920 aldım genpa garantisi var hiç bi sorun yok ucuzda :D

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bende hepsiburadadan L925 32gb aldım :) hayırlısı inşallah memnun kalırım.

sinan430

sinan430

Üye
:yuruhayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: qweratomic
braayn

braayn

Üye
925 şarjı nasıl gidiyor peki ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Sahibinden'e baksaydın keşke, orada da yurt içi garantili 32gblık versiyon 950tl satıyorlar. Ben daha dün baktım.

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Sahibinden'e baksaydın keşke, orada da yurt içi garantili 32gblık versiyon 950tl satıyorlar. Ben daha dün baktım.
100 Tl wordpuan veriyordu bir de 12 taksit 31 ocakda aldım :) son gün birde hepsi burada güvenli marka diye biliyorum o yüzden seçtim.Yinede öneri için teşekkür ederim
925 şarjı nasıl gidiyor peki ?
Daha gelmedi pazartesi bekliyorum

pissed26

pissed26

Üye
wifi kullanımda Full açıkken bir günü rahat görür 2g kullanımda akşam 6 7 3g kullanımda 4 te biter şarjın

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hepsiburada da kampanyası yapılan telefonu alan var mı herhangi bir sorun var mıdır.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi bu telefonu almak istiyorum iyice araştırayım dedim
Teşekkkürler...
Bilmiyorum rastlantımıdır ama Hepsiburada dan üç telefon aldım hepsi canavar ama 920 yi Turkcell bayiden aldım sakata geldim hepsiburada iyidir her ürün ve hizmette madur olmadım

Üst Alt