nokıa lumıa 920 yılın telefonu seçilmiş !

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Yilin telefonu degil de, yilin en iyi kamerali telefonu seçile bilir.

- - - Eklendi - - -

zaferozkan

zaferozkan

Üye
İki uç ay kullanma firsatim oldu guzeldi

iPacsilwd

Üye
:aha:

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
bir kullanamadım gitti yahu :off:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

- - - Eklendi - - -

Kamera olarak l920 ye gelene kadar ; bir n8 ve 808 var haberin varmı ? L920 nin gece cekiminden baska neyi var ; n8 ve 808 den dahami ayrıntılı fotograf cekiyor madem fotograf konusunda o kadar iyi 2012 de 808 verilen TIPA fotograf ödülünü alsın da bir görelim. Oyle geceyi gündüz cekme ile bu isler olmaz ; önemli olan yakaladığımız karelerin netligidir ve 808 codak ve Canon gibi firmaları yenip TIPA ödülünü alan ilk cep telefonudur. Yani 920 nin kamerası ile bu kadar ovunmeyin. Ona gelene kadar Nokia'nın ne efsane cihazları var kamera konusunda. ..

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
Kamera olarak l920 ye gelene kadar ; bir n8 ve 808 var haberin varmı ? L920 nin gece cekiminden baska neyi var ; n8 ve 808 den dahami ayrıntılı fotograf cekiyor madem fotograf konusunda o kadar iyi 2012 de 808 verilen TIPA fotograf ödülünü alsın da bir görelim. Oyle geceyi gündüz cekme ile bu isler olmaz ; önemli olan yakaladığımız karelerin netligidir ve 808 codak ve Canon gibi firmaları yenip TIPA ödülünü alan ilk cep telefonudur. Yani 920 nin kamerası ile bu kadar ovunmeyin. Ona gelene kadar Nokia'nın ne efsane cihazları var kamera konusunda. ..

herhalde nokianin kamera konusunda en iyi telefonu 808 dir adamlar fotograf makinelerini sollamis daha ne olsun

zaten bu nokianin oyle salakliklari varki mesela benim 5800 da arka kapakta kameranin onune gelen plastik saydam kisim o kadar kameranin goruntusunu bozuyoki anlatamam ocyuzden fotograf cekerken arka kapagi cikariyorum yaw olabilirmi boyle bir sacmalik adamlar kendi yaptigi kameranin goruntusunu kendileri bozmus

Üst Alt