gdervisoglu
Üye
-
Konu Sahibi
-
lumia 900'ün video çekimi bu kadar kötümü
720p açınca gayet iyi görünüyor.
Kanadalı eleman incelemelerine devam ediyor.. Maalesef incelemeyi Lumia 900 ile yaptığı için video kalitesi pek iyi değil. Bu videoda İnternet Explorer 10'a ayrıntılı değinilmiş. IE10'un Youtube performansına bakılmış.. Dahası videoda..
lumia900'e laf etme video kalitesini yuksek sec bak bakalim lumia900 nasil cekiyor.
Lumia 920'nin olduğu her videoyu 720p izliyorum zatenNetice bir telefonla çekilmiş, O telefonda Lumia 900 olduğu için ile çekim iyi değil diyorum.. Video kalitesi Phones 4u nun incelemesi ile aynı mı?
phones4u profesyonel makine kullanmiştir
Videoda kamerayla ilgili yorumlarda bizim tartıştıklarımızı çocuk da söylüyor:
"Gece çekimleri mükemmel ama gündüz çekimleri konusunda birazcık hayal kırıklığına uğradım. Neyseki Engadget'in haberine göre Nokia bunun farkındaymış ve önümüzdeki günlerde firmware güncellemesi yayınlayacakmış" diyor.
bizde de gece berbat gündüz iyi :PVideoda kamerayla ilgili yorumlarda bizim tartıştıklarımızı çocuk da söylüyor:
"Gece çekimleri mükemmel ama gündüz çekimleri konusunda birazcık hayal kırıklığına uğradım. Neyseki Engadget'in haberine göre Nokia bunun farkındaymış ve önümüzdeki günlerde firmware güncellemesi yayınlayacakmış" diyor.
ya düzelmezse
Lumia900 de de böyle olmuştu kesinlikle düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?