Lumia 920'yi Acımadan Parçaladı...!

Sponsorlu Bağlantılar

kaltintop

kaltintop

Üye
söküp takan arkadaşlara sorum olsun tekrar toz birikmesini engellemeye yönelik bir şeyler düşündünüz mü? Yaptınız mı? Yaptıysanız ne yaptınız? (Servise göndermek dışında).

ekranın kenarlarında ince bi tabaka halinde (pencerelerin arasına koyulan) süngerli bant benzeri bişi var toz almasını engelliyor. tabi sağlam oturtmak gerek onu

sökmesini yaparımda toplama :D

merak etme toplamak sökmekten daha kolay :D

toplarken en az 3-4 parça boşta kalır. nereden söktüğümü de unuturum sonra da amaann bunları da nokia fazladan ilave etmiş gereksiz demek derim :D

hiç parça kalmıyo istesende arttıramıyosun ki :D

O değil de bu cihazı bu işlemden sonra kime kakaladılar acaba :) ben onu merak ediyorum aslında

ifixit sitesine ait video. genelde yeni çıkan cihazları alıp parçalayıp geri topluyor sökümle zorluğuna göre puan veriyolar ve nasıl söküp toplayabilirsin bunun eğitimini. dergilere yollanan test cihazı benzeri muhtemelen eşe dosta hediye ediyolardır :D

Puck

Puck

Üye
abartılmış başlık sanki cihazı gelişi güzel parçalamış gibi bir anlam veriyor ama adam bu işin ustası bildiğin yüzüncü kez açıp kapatıyor yani ezbere ilerliyor .

suyunsesi

suyunsesi

Üye
abartılmış başlık sanki cihazı gelişi güzel parçalamış gibi bir anlam veriyor ama adam bu işin ustası bildiğin yüzüncü kez açıp kapatıyor yani ezbere ilerliyor .
Bir an bizim gazete başlıklarını anımsattı :P hehehe

• Beğen
Tepkiler: Puck

Dtn

Üye
Adam rahat arkadaşlar, bu pimi kırmıştım, bu vida bi ara kayboldu falan :muha: izledim tamamını, asla cesaret edemem ama keyifliydi :ehe

Üst Alt