Nokia Lumia 920, Türkiye’de Turkcell’le satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920, Türkiye’de Turkcell’le satışta
Finlandiyalı telefon üreticisi Nokia, akıllı telefon pazarında biraz geri kalmış ve kemer sıkma politikasına başlamıştı. Diğer rakipleri ile rekabet edebilmek için 2011 yılında Microsoft ile işbirliğine giderek Windows işletim sistemini kullanacağını açıkladı.Daha sonra da bütün ümitlerini Microsoft’un yeni işletim sistemine bağlayan Nokia, yeni amiral gemisi olan Lumia 920’yi çıkardı. Yeni Nokia Lumia 920, Windows Phone 8 işletim sistemi ile birlikte kullanıcıların beğenisine sunuldu. Lumia 920, ilk olarak Turkcell ile ülkemizde satışa sunulacak.Nokia’nın bu yeni akıllısı 19 Kasım tarihinden itibaren Turkcell İletişim Merkezlerinden alınabilecek. Tarifenize ek olarak 24 ay kontrat ile59 TL’den satışa sunulacak olan bu yeni akıllı telefonun peşin fiyatı konusunda bir bilgi bulunmamakta. Nokia Lumia 920’nin peşin fiyatının da tahmini olarak HTC 8X’den daha düşük olacaktır
Kaynak: Maxicep :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Haber Icin Tesekkurler .. Daha Satis Tarihi Belli Olmadan Ben 21 Yada 29 Kasim Demistim ..

19'Muss .. =]

Sanirim 1500 Civari Bir Para Ediyorr =/

Turkiyede Yasayan Insanlar Icin Pahalimi Yoksa Ucuz Mu Bilemedimm .. =/

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şunu ne zaman yapacaklar diye bekliyordum sanırım hala 21 kasımdaki lansmanın da haberi yapılmadı.. Turkcell den almak hiç mantıklı gelmiyor bana acayip kazık.

nanotex

nanotex

Üye
8X'ten düşük olması zor bence :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Turkcell'den telefon alınmaz :kıskıs:
21 Kasım'a doğru online mağazalarda Lumia 920 ve fiyatı vitrine çıkmaya başlar.
Bekleyip görelim.
Umarım 1600 TL olur. :hmmm

awdil

awdil

Üye
820'den bir haber var mi arkadaslar.Ilk satis sureci icin bence 1600 TL iyi bir rakam.2013 yilin da ayni isletim sistemine sahip telefonlarin cogalmasi ile fiyati dusecektir...

serinaga

serinaga

Üye
TURKCELL'mi aman uzak dursun, Ben alırım başka yerden ...

qwerty41

qwerty41

Üye
820'den bir haber var mi arkadaslar.Ilk satis sureci icin bence 1600 TL iyi bir rakam.2013 yilin da ayni isletim sistemine sahip telefonlarin cogalmasi ile fiyati dusecektir...

Sende benim gibi 820'cisin galba :) 920 ile aynı anda satışa çıkacak ve fiyatı 1200 TL civarı olucak diye biliyorum forumda söylenenlere göre..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt