osmanmert99
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sillikon kılıflar oluyorya arkaya takılan pratik kılıflar ondan düşünüyorum. Bir de NL920 de Gorilla Glass 2 var. Sizce ekran koruyucu film almalı mıyım?
O izler el dezenfektanı ile silince çıkıyor diye biliyorum. Yakınlarında varsa bir dene denerimAynen bazı kılıflar iz yapıyor ben benim c5-03 e aldım telefonun arkası 6gen şekilleri ile doldu
Youtube da videosunu izledim fena gözükmüyor aslında, kullanım açısından hiç zorluk çıkardı mı sana? Ne bileyim pantalon cebinden çıkartırken falan köşelerden çıkıyormuş gibi esneme yaptı mı hiç mesela? Benim bu tarz kılıflarda en çok korktuğum nokta ekran üstü düşürürsem ne olur olayı? Ekranda film var ama sonuçta düşüşte film korumaz ekranı. O yüzden çekmeli kılıftan kullanıyorum yani en azından düşürürsem ilk darbeyi kılıf emer ekrana daha az bir basınç gelir diye.nokia cc-1043 kılıfı öneririm
Bir de bu Clear-Coat denen bir şey var. Hani tüm telefonu saran şeffaf koruma. Bir de onlara bak istersen. Hepsiburada tarzı siteler de vardır.Öncelikle hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar. 10$ meselesine gelince arkadaşım çok sağ ol fakat 3 hafta beklersem telefon perte çıkar. Acaba kılıfların markası ne 10 tane getirttiklerinin birde resimlerini atar mısın belki düşunebilirim. Ttec ve moshiye bakacağım arkadaşlar ben Nevşehir'de yaşadığım için bunları bulmam zor. Bu yüzden internetten alacağım. Şu anda idareten 10 tl lik kötü kılıflardan kullanıyorum. Bir de S-Line serisi var kılıflarda silikon yine o nasıl?
Benim telefonum beyaz sizce hangi renk kılıf almalıyım cc 1043 olarak.
Bu renkli kılıflar her yerde var mı peki? Ben hepsiburadaya baktım sadece siyah vardı.kılıfta esneme vs bişey olmuyor kasa gibi oturuyor telefona birazcıkta ekran seviyesinin üstüne çıkıyor yere düşünce bir parça korur
- - - Eklendi - - -
benim telefon sarı kılıflar kırmızı mavi ve gri ama mavinin yeri ayrı
nokia cc-1043 kılıfı öneririm
Bu renkli kılıflar her yerde var mı peki? Ben hepsiburadaya baktım sadece siyah vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?