sinatt_28
Üye
ya l920 al one x+ al kardeşmerhaba güzel yazı teşekkürler ön celikle benim tavsiyenize ihtiyacım var telefon alacağım bu telefonu beklemelimiyim sizce yada samsung galaxy s3 mü almalımıyım bu telefonlada ilgili olarak cok sorun okudum yazılanları dikkate almalımıyım bu konuda yardımcı olursanız saygılarımla
merhaba güzel yazı teşekkürler ön celikle benim tavsiyenize ihtiyacım var telefon alacağım bu telefonu beklemelimiyim sizce yada samsung galaxy s3 mü almalımıyım bu telefonlada ilgili olarak cok sorun okudum yazılanları dikkate almalımıyım bu konuda yardımcı olursanız saygılarımla
Soru 1) Bilindigi uzere wp 7/5 surumunde sistemi pc ye baglayabilmek icin ; pc deki isletim sisteminin windows 7 olmasi gerekmekteydi ( xp isletim sistemiyle calismiyordu) wp8 ile bu durum duzeldimi?
Soru 2) Gene ayni sekilde wp 7/5 da telefon uzerinden internetten bir film indirildiginde Eger film ekran cozunurlugune uygun degilse ; filmi once pc ye atip , pc den zune programi vasitasiyla filmi ; zune programinin telefonun ekran cozunurlugune gore cevirmesini beklememiz gerekliydi bu durum wp8 de degistimi?
Soru 3) Wp 7/5 tango surumunde bilindigi uzere multitaskink 8 programla sinirliydi ( 8 programdan sonra 9. programi actiginizda Sistem otamatik olarak acik olan bir uygulamayi kapatirdi) wp 8 de multitaskink gelistimi?
Not : biliyorum sordugum sorular lumia 920 ile alakali degil ; ama wp8 ile alakali oldugundan ve sizinde wp8 hakkinda baya bir arastirma yaptiginizi dusundugumden , sorularim wp8 hakkinda oldu ; sorularima kaynak belirterek cevap verirseniz sevinirim. Iyi forumlar dilerim......
evet yeterliyakın zamanda XboX oyunları uyarlanacakmış ve telefonun internet bağlantısı(4G,3G,Edge veya Wi-Fi) üzerinden çok oyunculu(multiplayer) oyun desteği gelecekmiş. Forumlarda yazanlar bunlar. sanırım yeterli cevap olur
lumia 820 hakkında bilgi verirmisin 920 çok büyük
Lumia820 ile lumia920 arasinda kamera,ekran buyuklugu disinda pek bir fark yok. Donanimlari ayni.
Haberim yok ne zaman geldiğinden ama driverları kurduğunuzda çalışıyor onu biliyorum sadece
Anladım kardeşimdemekki güzel gelişmeler var wp da. 3,4 seneye tam oturur tahminimce sistem. O zaman birtane alırım.
Telefon çok güzel aslında benim hoşuma gitti gelsede bi incelesek yahu
Gelse zaten direk konuyu güncelleyip var olanları yazacağım.
- - - Eklendi - - -
Konu güncellemesi tamamlandı. Sorular ve cevaplar eklendi.
Teşekkür eden arkadaşlara ise; sağ olu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?