Nokia Lumia 920 dokunmatik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aksoy55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 dokunmatik sorunu
iyi günler bugun geçici çözüm olsun diye nokia lumia 920 ye ekran koruyucu taktırdım ancak dokunmatiğinde büyük sorun oldu ve telefonu kullanamaz hale geldim ekran koruyucuyu çıkardım ve sorun hala devam ediyor telefonu kullanamıyorum kendi kendine menülere giriş yapıyor sizce sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim. Soft Reset attım ancak işe yaramadı hard reseti başaramadım bilginize

phantomddl

Üye
Çok garip :hmmm Ekranda yapışkanı falan kalmadı değil mi? Ayarlar > Ekran + Dokunmatik menüsüne girip hassasiyet açıksa bir kapatıp açarmısınız henüz denemediyseniz?

Aksoy55

Üye
    Konu Sahibi
o da aklıma geldi denedim ancak bi şey farketmedi hala aynı sorun vardı bi şekilde 4-5 dk uğraşarak telefonu sıfırladım ayarlara girip şu an 10 dk dır yüklenmesini bekliyorum umarım bi sıkıntı çıkarmaz hard reset uygulayamıyorum

phantomddl

Üye
o da aklıma geldi denedim ancak bi şey farketmedi hala aynı sorun vardı bi şekilde 4-5 dk uğraşarak telefonu sıfırladım ayarlara girip şu an 10 dk dır yüklenmesini bekliyorum umarım bi sıkıntı çıkarmaz hard reset uygulayamıyorum
Fabrika ayarlarına mı döndürdünüz?

Aksoy55

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle yaptım ancak hala bi tepki yok cihazda

- - - Eklendi - - -

Fabrika ayarlarına mı döndürdünüz?
evet fabrika ayarlarına geri döndürdüm ancak cihazda hala tepki yok dönen 2 çark var sadece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

- - - Eklendi - - -

evet fabrika ayarlarına geri döndürdüm ancak cihazda hala tepki yok dönen 2 çark var sadece

Biraz bekle, bazen 4-5 dakika sürüyor o çarkların dönüşü... :hmmm

phantomddl

Üye
Ne kadar sürdüğünü bilmiyorum o işlemin, Ali Kemal abi buralardaysa ya da bilen başka birisi cevaplar birazdan :hmmm

Edit: 5 dakikayı geçti mi o zaman?

Aksoy55

Üye
    Konu Sahibi
remzi33

remzi33

Üye
Ekran koruyucuyu bn ilk yapıştırınca bi3-4 dk bnimkinde de oldu aynı şey ama sonra düzeldi. Ekran koruyucu şuan takılı ve hiçbir sorun yok. Ekran koruyucuyu yapıştırırken ekrana çok baskı yapıp teknik bir arızaya sebep olmuş olabilirsin. Bnim tahminim bu

Aksoy55

Üye
    Konu Sahibi
Ekran koruyucuyu bn ilk yapıştırınca bi3-4 dk bnimkinde de oldu aynı şey ama sonra düzeldi. Ekran koruyucu şuan takılı ve hiçbir sorun yok. Ekran koruyucuyu yapıştırırken ekrana çok baskı yapıp teknik bir arızaya sebep olmuş olabilirsin. Bnim tahminim bu

o aklımdan hiç geçmiyor çünkü hem çok yüksek bir kuvvet uygulamadım hem de bu cihaz gerçekten sağlam bi cihaz özellikle ekranı benim tahminim kalibresiyle ilgili bir sorun olduğu

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Islak takmadın inşalla değilmi arkadaşım

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Telefonu kapatin, 20 dakika sonra acin bir.

NUD

NUD

Üye
bende ekran koruyucu taktım her hangi bir sıkıntı yok

alical33

alical33

Üye
ekran koruyucuya ne gerek varki bu telefon için arkadaşlar bence boşa masraf yapmayın zaten parmağınız ekranda yağ gibi kayıyor :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İlginç bir sorun :hmmm

komando04

komando04

Üye
genelde uyumsuz bir programdan kaynaklanır bu gibi durumlar

alical33

alical33

Üye
programla alakalı olacağını zannetmiyorum ekran kassasiyeti çok yüksek olduğu için jelatinden dolayı bi problem çıkmış olabilir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Koruma falan hiç sevmiyorum ekran zaten oldukça sağlam neyi koruyacağım diye düşünüyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben jelatin kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok şimdilik :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt