Nokia Lumia 920 Bimeks Fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
ama burda turkcellin t sinden bahsetmiyor

satın al bakalım alabiliyor musun o fiyata :) toplam fiyattan listelemişler sadece :)

- - - Eklendi - - -

büyük ihtimalle bimeks içerisinde yer alan bir turkcell bölümünde satışı yapılıyor yani mağazadan
benzer sistem electroworld mağazalarında da var

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar vallahi bugün telefonuma kılıf almak için Türkcell bayısine gittim lumia 920 gördüm ve fiyatını sordum vallahi 1920 Tl dedi.sonra çıktım bir Türkcell bayisine daha sordum,oda ne desin daha bu cihaz piyasaya çıkmamış arkadaşlarımızdan

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

phantomddl

Üye
arkadaşlar vallahi bugün telefonuma kılıf almak için Türkcell bayısine gittim lumia 920 gördüm ve fiyatını sordum vallahi 1920 Tl dedi.sonra çıktım bir Türkcell bayisine daha sordum,oda ne desin daha bu cihaz piyasaya çıkmamış arkadaşlarımızdan
...........:emoamca:

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
satın al bakalım alabiliyor musun o fiyata :) toplam fiyattan listelemişler sadece :)

- - - Eklendi - - -

büyük ihtimalle bimeks içerisinde yer alan bir turkcell bölümünde satışı yapılıyor yani mağazadan
benzer sistem electroworld mağazalarında da var
ödeme seçenekleri de bakalım ne çıkcak

karadag63

karadag63

Üye
bugün van turkcell bayilerine sordum. Bir tanesi 1600 dedi bi tanesi 1650 dedi diğer şube ise 1700 :) yani fiyatlar değişebiliyor :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
2500 mü?? O fiyata kralından bi laptop alırım be

n000k

n000k

Üye
2500 e satma gibi bir durum yok.

adresinden girip bakarsanız turkcell tarifene ek paketinin toplam fiyatıdır o
bir kere tarifene ek fiyatla en yüksek ödeme 80 lira.. 24 ile bunu çarparsan 1920 lira yapar yani 2500 lira değil.. o yüzden bu bimeksin saçmalığı..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben dün geçtim önünden girmedim yok diye bu kar pahalı satacağına yok çeker yada böyle büyük firmalar aynı fiyatı sunması lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:kıskıs:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

:kop: bi bilgilendireydin onları yav :ehe

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
kazık bu fiyata yazık başka bişey demiyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
istermisiniz fiyat artsın

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bimex indirime gitmiş 1649 TL KDV dahil şimdi sitesinde gördüm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:ah

n000k

n000k

Üye
zaten fiyat 1649 liraki neyine indirime gidip yine bu fiyatı vermiş.. iyice şeyini çıkardı bimeks.. yapması gereken indirim zaten 1649 lira üzerinden olması lazım.. enayiye vuruyo bimeks :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
zaten fiyat 1649 liraki neyine indirime gidip yine bu fiyatı vermiş.. iyice şeyini çıkardı bimeks.. yapması gereken indirim zaten 1649 lira üzerinden olması lazım.. enayiye vuruyo bimeks :)

Vatanda aynı %25 indirim diyor ama balon

ustaciim

Üye
Ben 1600 e aldım turkcell den :D

asigsasi

asigsasi

Üye

Bimex fiyatı düzeltmiş