Cihanî Sultan
Üye
bizde de düşer mi ama![]()
İnşallah düşer.
bizde de düşer mi ama![]()
Son derece haklısın abi...Nokia satinalma gucune gore fiyat belirliyor demistim bir tarihlerde herkes gulmustu. Ama gercek oldugu ortaya cikti. Her ulkede degisik fiyata satisa cikiyor bunun baska izahi var mi???
Nokia satinalma gucune gore fiyat belirliyor demistim bir tarihlerde herkes gulmustu. Ama gercek oldugu ortaya cikti. Her ulkede degisik fiyata satisa cikiyor bunun baska izahi var mi???

Adamı komaya mı sokacaksın niyetin ne senin bakıyım?ağzın tam 5 kavanoz bal yesin abi![]()

ağzın tam 5 kavanoz bal yesin abi![]()

O zaman şu sıralar herkes pahalı telefon almayı kessin Lumia'lar ucuza gelsin.Bende Pureview'lilerini beklerken bir tane de 900'lerden alayım
Bu arada HTC'nin Tizenli telefon üretme haberi ilgimi çekti.Eğer Tizen'i beğenirsem ve o telefonlar güzel olursa o tarafa kayabilirim hadi hayırlısı![]()

tizeni bende merak ediyorum ama samsunga gıcığım hyc desen hiç deneyimim yok![]()
bişeyleri çıgır açmazsa yok olur gider zaten hele de tarayıcısı çok çok iyi olmalı yoksa kendisini kabul ettiremez.Tarayıcısı çığır açacak gibi ama bakalım.
tizeni bende merak ediyorum ama samsunga gıcığım hyc desen hiç deneyimim yok![]()
bekleyip görelim hünkarımAcaba ie10 mu geççek tizenin browserimi
![]()

chrome u sadece adblock için kullanıyorum
IE'yi sadece Chrome'u indirmek için kullanıyorum![]()

chrome u sadece adblock için kullanıyorum![]()

Samsung'a bende gıcığım.Telefon üretiyorlar üretmesine ama malzeme kalitesi yok.Hadi malzeme kalitesini geçtim telefonu aldıktan sonra destekte arızalı.Samsung telefonlara güncelleme en fazla 1 yıl veriliyor ve müşteri hizmetleri falan Nokia ile karşılaştırılınca pek kaliteli değil.(Nokia'da süper sayılmaz ama idare eder işte) Ama HTC iyidir.Gerek malzeme kalitesi gerek telefonu sattıktan sonraki destek falan Samsung'un çok ötesinde.HTC Android'in Nokia'sı gibi o yüzden benim telefon seçimim Tizen Wp8 karşılaştırması ile kesinleşecek...
htc günde bir yeni cihaz üretiyor aldığın cihaz hemen eskiyor![]()
yeni cihaz üretmese de güncellemede çok sorun yaşanıyor.Ama Tizen'in Android gibi olacağını sanmıyorum.Eğer Android gibi sistem düşmanı olursa zaten kafadan kaybeder direk vazgeçerim...Tabi Samsung'un Tizen'e geçmesinin sebebi bu ama ne yapacakları belli olmaz