Nokia Lumia 900

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia satinalma gucune gore fiyat belirliyor demistim bir tarihlerde herkes gulmustu. Ama gercek oldugu ortaya cikti. Her ulkede degisik fiyata satisa cikiyor bunun baska izahi var mi???

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia satinalma gucune gore fiyat belirliyor demistim bir tarihlerde herkes gulmustu. Ama gercek oldugu ortaya cikti. Her ulkede degisik fiyata satisa cikiyor bunun baska izahi var mi???
Son derece haklısın abi...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ağzın tam 5 kavanoz bal yesin abi:d:

theposies

theposies

Üye
üstelik sadece 100 lira

doctorrr

doctorrr

Üye
yaşar alptekin : efet sefgili isleyenler tam bess kavanos bal yüs lira ! :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
O zaman şu sıralar herkes pahalı telefon almayı kessin Lumia'lar ucuza gelsin.Bende Pureview'lilerini beklerken bir tane de 900'lerden alayım :D

Bu arada HTC'nin Tizenli telefon üretme haberi ilgimi çekti.Eğer Tizen'i beğenirsem ve o telefonlar güzel olursa o tarafa kayabilirim hadi hayırlısı :ehe

theposies

theposies

Üye
O zaman şu sıralar herkes pahalı telefon almayı kessin Lumia'lar ucuza gelsin.Bende Pureview'lilerini beklerken bir tane de 900'lerden alayım :D

Bu arada HTC'nin Tizenli telefon üretme haberi ilgimi çekti.Eğer Tizen'i beğenirsem ve o telefonlar güzel olursa o tarafa kayabilirim hadi hayırlısı :ehe

tizeni bende merak ediyorum ama samsunga gıcığım hyc desen hiç deneyimim yok :)

theposies

theposies

Üye
bekleyip görelim hünkarım :) Acaba ie10 mu geççek tizenin browserimi :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
tizeni bende merak ediyorum ama samsunga gıcığım hyc desen hiç deneyimim yok :)

Samsung'a bende gıcığım.Telefon üretiyorlar üretmesine ama malzeme kalitesi yok.Hadi malzeme kalitesini geçtim telefonu aldıktan sonra destekte arızalı.Samsung telefonlara güncelleme en fazla 1 yıl veriliyor ve müşteri hizmetleri falan Nokia ile karşılaştırılınca pek kaliteli değil.(Nokia'da süper sayılmaz ama idare eder işte) Ama HTC iyidir.Gerek malzeme kalitesi gerek telefonu sattıktan sonraki destek falan Samsung'un çok ötesinde.HTC Android'in Nokia'sı gibi o yüzden benim telefon seçimim Tizen Wp8 karşılaştırması ile kesinleşecek...

klongs

klongs

Üye
Samsung'a bende gıcığım.Telefon üretiyorlar üretmesine ama malzeme kalitesi yok.Hadi malzeme kalitesini geçtim telefonu aldıktan sonra destekte arızalı.Samsung telefonlara güncelleme en fazla 1 yıl veriliyor ve müşteri hizmetleri falan Nokia ile karşılaştırılınca pek kaliteli değil.(Nokia'da süper sayılmaz ama idare eder işte) Ama HTC iyidir.Gerek malzeme kalitesi gerek telefonu sattıktan sonraki destek falan Samsung'un çok ötesinde.HTC Android'in Nokia'sı gibi o yüzden benim telefon seçimim Tizen Wp8 karşılaştırması ile kesinleşecek...

htcde çok iyi değil mesela samsung bütün android cihazlarını 2.3 güncellemesi verdi ama htc wildfire ve desire e 2.3 vermedi

theposies

theposies

Üye
htc günde bir yeni cihaz üretiyor aldığın cihaz hemen eskiyor :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
htc günde bir yeni cihaz üretiyor aldığın cihaz hemen eskiyor :)

Samsung'ta pek farklı değil :D yeni cihaz üretmese de güncellemede çok sorun yaşanıyor.Ama Tizen'in Android gibi olacağını sanmıyorum.Eğer Android gibi sistem düşmanı olursa zaten kafadan kaybeder direk vazgeçerim...Tabi Samsung'un Tizen'e geçmesinin sebebi bu ama ne yapacakları belli olmaz :D

Üst Alt