Nokia Lumia 900 AT&T Şarj Süresi Testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
şarj okadr az gidiyorysa almam o teli ya :D

Türe

Türe

Üye

dogru az gidiyor çünkü bazı farklar diger cihazlarla arasında ama o farkların konusu burası degil bunun için farklı bir konuda güzel bir çalışmam olucak ve bazı ayarlarla bu performansın %20 üstüne çıkabilegi görülecek ama daha zamanı var önce cihazımı elime alıp kendim denemem gerekiyor.

Ayar yapıldıktan sonra her cihazın şarj süresi artırılabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ayar yapıldıktan sonra her cihazın şarj süresi artırılabilir.

mesela diger cihazlarla arasında fark olan ve şarzı diger cihazlara göre daha fazla tüketmesine neden olan lte nin kapatılması o cihazlarda var mı bilmiyorum ama bir ceptelefonu için yksek sayılabilecek cmr60hz ekran tarama hızının düşürülmesi rehberdeki tüm kişilerin sosyal aglarıyla anlık güncelleştirme yapılması

---------- Eklendi @ 14:21:41 ---------- Yazıldı @ 14:02:35 ----------

artı olarak lumia800ün ekran tarama hızı 30hz

ultrayer6

ultrayer6

Üye
valla cfw gibi birşeyle lte yongasını kapatırlarsa bir de ekran yenileme hızını saniyede 60 kareden 30 kareye düşürürlerse, bir de sürekli cihazın anlık sosyal ağ senkronizasyonu yapmasını kapatırlarsa süper olur. lumia 900 tüm bunları yaptığı halde, ondan daha az şarjı gidenler de var.

Türe

Türe

Üye
şimdi gördüm de zaten battery saver diye bir ayar var ayar menüsünde o yeterli olmuyor mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdi gördüm de zaten battery saver diye bir ayar var ayar menüsünde o yeterli olmuyor mu ?

tam olarak degil ekran kontrastını ayarlıyor mesela fakat daha önce senin belirledigin seviyeye getiriyor veya rehber senkronizasyonunu kapatmıyor sadece yenileme süresini uzatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt