Makale_Helvetia
Üye
-
Konu Sahibi
-
1-Telefonu pcye tak daha önce kullanmadığın bir usb port olursa daha iyi olur,Aynı Sorun Nokia c6-01 varken de başıma gelmişti..birkaç uğraştan sonra kendiliğinden düzelmişti..bende üzerinde durmamıştımancak 820 ile bugün aynı hatayı bir kere daha yaşadım.. windows 8 64 bit kullanıyorum..telefonu bilgisayara bağlamıştım şarja..bilgisayar kapalıydı usbden şarj yapıyordum..sonra telefonu çıkarmadan pcyi açtım ve telefon normal şekilde telefon ve sd kartı gösterdi..birkaç müzik atıp çıkardım ve kapadım bilgisayarı..bu sabah bilgisayarı açıp telefonu bağladığımda cihazı mtp usb aygıt olarak gösteriyordu..şarj yapıyor ama dosya yöneticisini göremiyordum..farklı cihazlarla farklı işletim sistemleriyle bu sorunu yaşayan binlerce kişi var ve malesef tutarlı bir çözüm bulunamamış..ben de hala sorunu çözemedim..bir de siz yardımcı olun lütfen..napalım?
Genelde usb port değişken kullanımda oluyor, cihaz için sabit bir usb girişi kullanınca sorun olmuyor bir de ikinci cihaz meselesi var aynı usb girişine farklı cihazlar takılınca eğer ilk kez takılıyorsa yazılımı önceki yazlımın üzerine alıyor önceden takılı cihaz da haliyle görünmüyor.5. ve 6. yöntemler işe yaradı ancak anlamadığım neden böyle bir hata aldım..ve ilginçtir ki pekçok kişi bu sorunu yaşıyor..problem windows 7 ve 8 de mi ?
önceki kullandığım telefonlar ve usb Flash gibi sürücüler de etkiler diyorsun yani.Genelde usb port değişken kullanımda oluyor, cihaz için sabit bir usb girişi kullanınca sorun olmuyor bir de ikinci cihaz meselesi var aynı usb girişine farklı cihazlar takılınca eğer ilk kez takılıyorsa yazılımı önceki yazlımın üzerine alıyor önceden takılı cihaz da haliyle görünmüyor.
Öncekinden ziyade yeniler yani pcye ilk kez takacağın cihazlar önceki cihazların yazılımını etkiliyor özellikle telefonlar, sabit kullandığın cihaz için belirli usb girişi seçmekde fayda var.önceki kullandığım telefonlar ve usb Flash gibi sürücüler de etkiler diyorsun yani.
2011in 17 eylülünde de aynı sorundan aynı konuyu açmışsınız
lanet ötesi bir sorun bende aynı şeyi yaşamıştım. Sonra bir Driver buldum attım hariciye. Artık yaşamıyorum bu sorunuevet o zaman windows 7 vardı nokia c6-01 ile aynı şeyi yaşamıştım sonra bir daha olmadı..şimdi windows 8 var lumia 820 ile yaşadım aynı sorunu..umarım bunda da tekrarlamazbenim pc de bi numara var anlaşılan.
e o driver'ı paylaşmak artık farz oldu sanalanet ötesi bir sorun bende aynı şeyi yaşamıştım. Sonra bir Driver buldum attım hariciye. Artık yaşamıyorum bu sorunu
lanet ötesi bir sorun bende aynı şeyi yaşamıştım. Sonra bir Driver buldum attım hariciye. Artık yaşamıyorum bu sorunu
valla daha resim paylaşmayı beceremiyorum dosyayı paylaşayım derken siteden Ban yemiyek.aynendriver'ı paylaşırsın umarım.tekrardan aynı sıkıntıyı yaşamasın kimse
tmm Bi yarım saat içinde bilgi veririm.mediafire'a upload et linki buraya ekle tamamdır.veya dosya adını ver arayalım google amcadan
Yalnız dediğim Driver sadece Hp pavilion serisi için geçerlidir. Bu şimdi geldi aklımayarım saat sonra linki atıyorum
link aşağıdadır. w7 kullanan hp pavilion serisinin sadece broadcom wireless bluetooth modül kartını kullanıldığı modellerde geçerli.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?