Nokia Lumia 820 mi Nokia Lumia 720 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Lobin12

Lobin12

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 mi Nokia Lumia 720 mi ?
bana bi yardımcı olurmusunuz nedenleriyle yazarsanız sevinirim.

alical33

alical33

Üye
820 yi tavsiye ederim 1gb ramı var 720 de 512 mb. performans açısından çok farketmiyor ama bazı uygulmalar 1 gb ram istiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çözünürlük, İşlemci hızı, 1080pHd video kayıt ve özellikle Ram farkından dolayı L820 diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Lobin12
Lobin12

Lobin12

Üye
    Konu Sahibi
820 yi tavsiye ederim 1gb ramı var 720 de 512 mb. performans açısından çok farketmiyor ama bazı uygulmalar 1 gb ram istiyor
asphalt 7 ve temple run gibi oyunlar 512m ram'e optimize edildiğini duymutum o yüzden sizin bilginizi almak istedim ve L720 bataryası çok iyi

alical33

alical33

Üye
asphalt 7 ve temple run gibi oyunlar 512m ram'e optimize edildiğini duymutum o yüzden sizin bilginizi almak istedim ve L720 bataryası çok iyi

evet 2000 mah pili var şarj süresi için 720 alınabilir. fakat uygulamalrda hepsi optimize edilecekmi o sıkıntı var

Lobin12

Lobin12

Üye
    Konu Sahibi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şimdi 512mb ram uygun olarak görülüyor ve kullanıcısı çok.

Ancak en geç 1 sene içerisinde 512mb Ram artık nadir görülüyor olacak ve optimizeler azalacak.Bir süre sonra hiç optimize edilmeyen uygulamalar gelecek.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet 2000 mah pili var şarj süresi için 720 alınabilir. fakat uygulamalrda hepsi optimize edilecekmi o sıkıntı var
Aynen, ileri ki dönemlerde yeni çıkan uygulamalar için muhtemelen 1gb ram zorunluluğu olur.

Lobin12

Lobin12

Üye
    Konu Sahibi
peki 512mb ramli cihazlar en az kaç yıl güncelleme alır:hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
512mb Ram'li Windows Phone ise herhangi bir ayrım yok.

Diğer Windows Phone'lar ne kadar güncelleme alırsa onlar da o kadar güncelleme alır.

Ancak uygulama ve oyun yapımcıları 512mb ram'li cihaz sahiplerini ne zamana kadar düşünürler orası muamma.

Lobin12

Lobin12

Üye
    Konu Sahibi
kamera konusunu biraz değinirmisiniz:dry:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kamera konusunu biraz değinirmisiniz:dry:

lumia620'de 5mp kamera var. Lumia720'de 6.7mp fakat f açıklıgı ve lens oranı avantajıyla cok daha iyi sonuclar alabilirsin. Şu anda Lumia920 ile karşilaştirilabilecek duzeyde cekim yapabilen nadir kameralardan birisi diyebilirim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi arkadaş L620 ile değil de Lumia820 ile L720 kamera performansını sormuş :sır:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia720 kamera özelliklerini çok iyi bilmiyorum fakat. 820'de 8mp arka 0,3mp ön kamera bulunmakta, ekstra olarak Otomatik netleme, Self timer, Çift led flaş Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Carlzeiss mercek, Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi, Yüz tanıma teknolojisi ve Hareket bulanıklığı azaltma gibi özellikleri var.

Üst Alt