Nokia Lumia 720 ekran değişimi video !!

Sponsorlu Bağlantılar

Lobin12

Lobin12

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 720 ekran değişimi video !!
[video=youtube;cSPi0RWj0AY]http://www.youtube.com/watch?v=cSPi0RWj0AY[/video]

sekajmer

sekajmer

Üye
Benim 820mden daha güzel ya 1gb ram falan olsa onu alırdım

skynet

Üye
Video için :tşk:

respection123

Üye
Video İçin Teşekürler

ÖEY

ÖEY

Üye
:tşk:

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
o telefonu o hale getirenler utansın !!1! :nono: :tşk:

ÖEY

ÖEY

Üye
Öyle deme ben çok dikkatli kullanırım. Resmen kılımdır telefon konusunda ama ben bile düşürdüm elimden ve şu anda serviste kasa değişimini bekliyorum:ağlarım: Düşerken resmen hem kendi hem de telefonun hayatını film şeridi gibi izledim desem yeridir :kıskıs: :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkürler video için

sekajmer

sekajmer

Üye
Öyle deme ben çok dikkatli kullanırım. Resmen kılımdır telefon konusunda ama ben bile düşürdüm elimden ve şu anda serviste kasa değişimini bekliyorum:ağlarım: Düşerken resmen hem kendi hem de telefonun hayatını film şeridi gibi izledim desem yeridir :kıskıs: :D

bir şey sorabilir miyim? Bende bir kaç kere düşürdüm köşesi çizildi birde ekranın sensör çevresi son olaraktan 820 nin kamera kısmı bildiğiniz gibi bir yere koyduğunuzda sürttürürseniz kolayca çiziliyor kısaca kasa değişimi istesem yaparlar mı :D:D

respection123

Üye

o derece :D

Üst Alt