Nokia Lumia 710 Hakkında Neler Söylersiniz? // Görüş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 710 Hakkında Neler Söylersiniz? // Görüş
Nokianin Lumia serisinden olan Lumia 710, WP7 işletim sistemli 5Mp Kameralı, 1.4ghz işlemcili, 512Mb Ram e sahip çoklu dokunmatik ekranı olan bu telefonu kullanan yada sağlam bilgisi olanlar görüşlerini yazabilir mi telefon ilgimi çekti biraz da. :)

acuxx

acuxx

Üye
wp7 türkçe değil galiba sen 620 ye bak bence

genpoker

genpoker

Üye
Nokianin Lumia serisinden olan Lumia 710, WP7 işletim sistemli 5Mp Kameralı, 1.4ghz işlemcili, 512Mb Ram e sahip çoklu dokunmatik ekranı olan bu telefonu kullanan yada sağlam bilgisi olanlar görüşlerini yazabilir mi telefon ilgimi çekti biraz da. :)

ben lumia 710 kullanicisiyim telefonumdan cok menmunum telefon cok ucuz ama ama kullanici deneyimi o cok ovulen iphonedan bile ii bence ama wp ailesine katilacaksan ayni donanim uzerinden başka bi wp8 al derim

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
ben lumia 710 kullanicisiyim telefonumdan cok menmunum telefon cok ucuz ama ama kullanici deneyimi o cok ovulen iphonedan bile ii bence ama wp ailesine katilacaksan ayni donanim uzerinden başka bi wp8 al derim

Anladım kardeşim saol biraz lumia 620 bakayım öyleyse ben.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia710'un en guzel yani bootloader kilidinin kırılarak custom rom yuklenebilmesi. Bence bu lumia710'u lumia serisindeki en ozel telefon yapiyor. :D

genpoker

genpoker

Üye
lumia710'un en guzel yani bootloader kilidinin kırılarak custom rom yuklenebilmesi. Bence bu lumia710'u lumia serisindeki en ozel telefon yapiyor. :D

bir yandan oylede valla 1 haftadir calmadigim kapi kalmadi ama şu rom işini bi turlu halledemedim :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Benim Yengem'de Var .. Guzel Cihaz .. Yane Iyii .. =]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt