Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiyenokia lumia 520
Sponsorlu Bağlantılar
ua_mustafa_20
Üye
Konu Sahibi
nokia lumia 520
sizce şu an bu telefon alınır mı kullanıyor olan kullanmış olan bilgisi olan yazarsa sevinirim bide ikinci eline kaç para civarı verilir kazık yemeyelim şimdiden teşekkür ederim :-)
sizce şu an bu telefon alınır mı kullanıyor olan kullanmış olan bilgisi olan yazarsa sevinirim bide ikinci eline kaç para civarı verilir kazık yemeyelim şimdiden teşekkür ederim :-)
Öncelikle 520 en alt giriş seviyesi cihazdır. Alınabilirliği kişisel bir tercih meselesidir. İkinci el piyasasında ortalama alış fiyatı 150-200 tl olup aç aç gözlü telefoncular 250-350 ye kadar satıyorlar. Sahibinden com gibi sitelerden araştırın fiyatları zaten size fikir verecektir.
Birde bütçenizi ve kullanım amacınızı yazabilirseniz size başka Lumia modelleri önerebilirim.
ua_mustafa_20
Üye
Konu Sahibi
ikiyüz 3 yüz civarı
whatzap falan lazım öyle ekstra çok bişey istemiyorum takılma falan da yaşamak istemiyorum o kadar günlük kullanım amaçlı yani
ademalakas
Üye
Valla açıkçası su an 520 mobil uygulamadan yazıyorum sadece tek sorunu on kameranın olmaması ve arka kameranın Flashsız oluşu diğer yonleriyle çok iyi ve süper kasma yok asphalt 8 donmadan oynarsın