Nokia Lumia 520 Mesaj Sesi Değiştirme [çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

flacess

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 Mesaj Sesi Değiştirme [çözüldü]
Merhaba arkadaşlar. icq'nin a-ov sesine bayılıyorum. Bu yüzden mesaj sesimi icq'nin sesi ile değiştirmek istiyorum. Ses dosyasını mp3. ve wav. olarak telefona yükledim fakat mesaj sesi olarak seçemiyorum çünkü gözükmüyor. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mesaj bildirim seslerine özel zil sesi atayamazsiniz.

mtr11

Üye
mesaj bildirim seslerine özel zil sesi atayamazsiniz.

papakudioflu başkan benim telefonum lumia 520 ayarlara girdigimde zil sesleri nden yeni mesaj veya anlık ileti seçeneğine girdiğimizde özel diye bir seçenek bulunmuyor bildigin başka bir çözüm yokmu acil yazarmısın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu başkan benim telefonum lumia 520 ayarlara girdigimde zil sesleri nden yeni mesaj veya anlık ileti seçeneğine girdiğimizde özel diye bir seçenek bulunmuyor bildigin başka bir çözüm yokmu acil yazarmısın

malesef mesaj bildirim sesine ve diger bildirimlere özel zil sesi atayamıyoruz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Henüz normal zil sesi dışındaki diğer bildirim sesleri özel olarak seçilemiyor.
Ancak önümüzdeki Eylül ayında tanıtılması ve Kasım ayında dağıtılmaya başlaması beklenen GDR3 güncellemesi ile bildirim seslerinin özelleştirilebilir hale gelmesi söz konusu olabilir belki.

Bekleyip görelim.

edairak

Üye
zil sesi yaratıcı indir oradan zil sesi kendin yapabilirsin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Merhaba arkadaşlar. icq'nin a-ov sesine bayılıyorum. Bu yüzden mesaj sesimi icq'nin sesi ile değiştirmek istiyorum. Ses dosyasını mp3. ve wav. olarak telefona yükledim fakat mesaj sesi olarak seçemiyorum çünkü gözükmüyor. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim :)

GDR3 güncellemesi ile mesaj ve diğer seslere "özel zil sesi" atama özelliği aktif hale getirildi.
Artık istediğiniz sesi kullanabilirsiniz ;)

:locked2:

Üst Alt