NokiaBeLLe
Üye
Nokia Lumia 520 ile ilgili sorularım var?
Arkadaşlar haftaya 520 alıyorum.Cihazı dün teknosada inceledim tasarımı harika ben bayıldım.
Ben bu telefonla asphalt 7 falan oynamak istiyorum açar mı?
Şimdiye kadar hiçbir mobil uygulama ve oyuna para vermedim vermemde ücretli uygulamalar iosta bile bir şekilde ücretsiz yüklenebiliyor winphone böyle bir durum var mı?
Cihazlarımıza gelecek güncellemeler nelerdir?
Sizce o kutucuklar çok saçma degil mi?
Batarya kaç saat veya gün dayanıyor?
Dosya yöneticisini aradım bulamadım yokmuş
garibime gitti niye yok beyler ben telefona bir dosya atsam nasıl bulacam?
Windows Phone Store gelişmeye devam ediyor mu yoksa durakladı mı?Günde ortalama kaç uygulama çıkıyor?Beklenen ve kesin çıkacak önemli uygulama ve oyunlar var mı?Microsoft oyun ve uygulama konusunda yatırım yapıyor mu?
Ve en önemlisi Nokia 603den Nokia Lumia 520 geçilir mi ?
Tarafsız ve samimi yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...
Ben bu telefonla asphalt 7 falan oynamak istiyorum açar mı?
Şimdiye kadar hiçbir mobil uygulama ve oyuna para vermedim vermemde ücretli uygulamalar iosta bile bir şekilde ücretsiz yüklenebiliyor winphone böyle bir durum var mı?
Cihazlarımıza gelecek güncellemeler nelerdir?
Sizce o kutucuklar çok saçma degil mi?
Batarya kaç saat veya gün dayanıyor?
Dosya yöneticisini aradım bulamadım yokmuş
garibime gitti niye yok beyler ben telefona bir dosya atsam nasıl bulacam?Windows Phone Store gelişmeye devam ediyor mu yoksa durakladı mı?Günde ortalama kaç uygulama çıkıyor?Beklenen ve kesin çıkacak önemli uygulama ve oyunlar var mı?Microsoft oyun ve uygulama konusunda yatırım yapıyor mu?
Ve en önemlisi Nokia 603den Nokia Lumia 520 geçilir mi ?
Tarafsız ve samimi yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...

Ama internete şuanlık bağlanmıyorum paketim olmadığı için bu nedenlerden 1 gün gidiyor şarjı. Eğer internete bağlanırsam 8-9 saat gider. Yani bi tane yedek batarya şart.