Nokia Lumia 520 ile ilgili sorularım var?

Sponsorlu Bağlantılar

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 ile ilgili sorularım var?
Arkadaşlar haftaya 520 alıyorum.Cihazı dün teknosada inceledim tasarımı harika ben bayıldım.

Ben bu telefonla asphalt 7 falan oynamak istiyorum açar mı?
Şimdiye kadar hiçbir mobil uygulama ve oyuna para vermedim vermemde ücretli uygulamalar iosta bile bir şekilde ücretsiz yüklenebiliyor winphone böyle bir durum var mı?
Cihazlarımıza gelecek güncellemeler nelerdir?
Sizce o kutucuklar çok saçma degil mi?
Batarya kaç saat veya gün dayanıyor?
Dosya yöneticisini aradım bulamadım yokmuş :D garibime gitti niye yok beyler ben telefona bir dosya atsam nasıl bulacam?
Windows Phone Store gelişmeye devam ediyor mu yoksa durakladı mı?Günde ortalama kaç uygulama çıkıyor?Beklenen ve kesin çıkacak önemli uygulama ve oyunlar var mı?Microsoft oyun ve uygulama konusunda yatırım yapıyor mu?

Ve en önemlisi Nokia 603den Nokia Lumia 520 geçilir mi ?

Tarafsız ve samimi yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...

HAM ZA

HAM ZA

Üye
wp8 tamamlanmamıs bi isletim sistemi. Dosya yöneticisi malesef yok. Market konusu sıkıntılı olduğu için oyun falan oynayacaksan alma derim ama yok oyun oynamam alışkanlığım değil diyosan al bence sıkıntısı markette uygulama az,bi de ram e göre uygulama sorunu varmış. Wp8 pişmanlıktır demiyorum sabır işidir wp8 umarım pişman olmazsın

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
wp8 tamamlanmamıs bi isletim sistemi. Dosya yöneticisi malesef yok. Market konusu sıkıntılı olduğu için oyun falan oynayacaksan alma derim ama yok oyun oynamam alışkanlığım değil diyosan al bence sıkıntısı markette uygulama az,bi de ram e göre uygulama sorunu varmış. Wp8 pişmanlıktır demiyorum sabır işidir wp8 umarım pişman olmazsın

dosya yöneticisi olsa ve market dışında uygulama yüklense rame göre uygulama yükleme sorunu aşılır.Ben hd birkaç araba yarışı yüklesem yeterli olur.Bana iyi web tarayıcı ve iyi bir internet deneyimi lazım en azından nokia 603 den daha iyi olmalı bu arada opera mini falan var mı

HAM ZA

HAM ZA

Üye
asphalt 5 ve 7 var hd olarak birkaç oyun daha var ama asphalt 5 veya 7 ücretsiz değildir

opera mini ye gerek yok bence. arkadaşımın 620 sinde ie den maxicep'in pc sürümüne girdim kasmıyordu o konuda operanın çıkacağını söylediler ama markette görmedim yalan olmasın :bilmm

- - - Eklendi - - -

ucweb var operanın yerine :)

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
opera yok mu şimdi vay beee

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
geçen gün aldım şimdilik bi eksi yanını göremedim :D

oyun konusunda biraz sıkıntılı c6da oynadığım oyunları wpde oynayamıyorum paralı :D
müzik bölümü biraz kafa karıştırıcı ama alışınca rahat oluyor
internet exp. gayet rahat beğenmezsen uc browser var fakat ben denemedim
whatsapp da sorun çıkartıyormuş ben daha karşılaşmadım :D
dosya yöneticisi yerine market bölümünde SD KART seçeneği var oradan dilediğin uygulamayı görebiliyorsun fotoğraf ve videoları attığın zaman zaten fotoğraflar bölümünde çıkıyor
içinde office'i var one noteu var onlar işinize yarayabilir
bir şarkıyı zil sesi yapmak yerine marketten zil sesi yapımcısını indirim oradan dilediğiniz şarkının istediğiniz kısmını kesip zil sesi yapıyorsunuz
bir de ön kamera ve flaşı yok ama büyük bi eksik değil
panaroması gayet rahat :D akıllı çekimi var ama ben pek bakmadım fotoğraf bölümlerine
şu an aklıma gelen bunlar :D

BlackPyton

BlackPyton

Üye
Kardeşim 1 hafta önce aldım Lumia 520'yi kesinlikle çok hafif ve tasarımı harika dokunmaktiğide çok güzel. incelemişsen görmüşsündür zaten. Şimdi gelelim asıl konulara.
Bilindik oyunlar Paralı fakat bilinmeyen oyunlar var ve ben telefona 12 ye yaklaşık indirdim. Hepside mükemmel oyunlar. (Özellikle Royal Revolt.) Uygulamalar gelişmekte diye görüyorum. Çünkü 1 hafta önce aldığımda ne ses kaydedici vardı ne not uygulaması vardı (telefonunda kendısınde yok.)
Eğer navigasyon kullanıyorum diyosan telefonun Haritaları ve Here Drive Beta uygulaması mükemmel. Önceden c6-01 kullanıyordum çevrimdışı olduğum zaman çok sıkıntı yaşıyordum konum bulma konusunda. 520'de çevrimdışı olduğum halde 2 saniye sonra buluyor konumu.
Şarj meselesi: Ben telefonu elimden düşürmüyorum. dışarı cıkınca oyun falanda oynuyorum çimenlik üstünde iyi gidiyor
:ehe Ama internete şuanlık bağlanmıyorum paketim olmadığı için bu nedenlerden 1 gün gidiyor şarjı. Eğer internete bağlanırsam 8-9 saat gider. Yani bi tane yedek batarya şart.
Ses kalitesi için birşey diyemem gayet iyi ve güzel. Kutucuklar bana da saçma geliyordu ilk öncelerde ama şuan çok sevdim. Kapak konusunda sıkıntı yaşıyorsan Kırmızı al derim. Hepsinin arasında bence en iyisi :) Şimdiden hayırlı olsun.

Not: WP8 Pişmanlık Değildir. Sabır gerektirir.

• Beğen
Tepkiler: CANGO97

anilakbay

Üye
Daha önce bir 603 kullanıcısı olarak kesinlikle 520'yi tavsiye ediyorum. 36 gün oldu Lumia 520 kullanıyorum. Sorun yaşıyor musun dersen mutlaka oluyor. Ama aşılmayacak sorunlara rastlamadım henüz. Donanım olarak hiç bir sorun çıkmadı. İnternet Explorer müthiş hızlı. Oyun konusunda da mutlaka istediğin bir çok oyunu bulabilirsin ve çıkmaya devam ediyor. Asphalt 7 gayet güzel çalışıyor. Açıkçası uygulama konusunda da hiç bir eksiklik hissetmediğimi söyleyebilirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: CANGO97

98costantine98

Üye
anilakbay 16:08:46 ne gibi sorunlar yaşıyorsun

MrExpert

MrExpert

Üye
Arkadaşlar haftaya 520 alıyorum.Cihazı dün teknosada inceledim tasarımı harika ben bayıldım.

Ben bu telefonla asphalt 7 falan oynamak istiyorum açar mı?
Şimdiye kadar hiçbir mobil uygulama ve oyuna para vermedim vermemde ücretli uygulamalar iosta bile bir şekilde ücretsiz yüklenebiliyor winphone böyle bir durum var mı?
Cihazlarımıza gelecek güncellemeler nelerdir?
Sizce o kutucuklar çok saçma degil mi?
Batarya kaç saat veya gün dayanıyor?
Dosya yöneticisini aradım bulamadım yokmuş :D garibime gitti niye yok beyler ben telefona bir dosya atsam nasıl bulacam?
Windows Phone Store gelişmeye devam ediyor mu yoksa durakladı mı?Günde ortalama kaç uygulama çıkıyor?Beklenen ve kesin çıkacak önemli uygulama ve oyunlar var mı?Microsoft oyun ve uygulama konusunda yatırım yapıyor mu?

Ve en önemlisi Nokia 603den Nokia Lumia 520 geçilir mi ?

Tarafsız ve samimi yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...

1- Öncelikle oyun için alacaksan alma çünkü büyük oyunlarda 1gb ram sınırı var l520de 512mb ram var yani oyunlarda sıkıntı yapar.

2- Şuan hiçbir şekilde dışardan korsan oyun veya uygulama yüklenemiyor sadece geliştiri hesabıyla cihazı açarsın buda geliştirilen uygulamaları denemek için.

3- Güncelleme olayıı zamanla belli olur.

4- Bu göreceli bir kavram kişisel zevk :D

5- Dosya yöneticisi yok ama bunun eksikliğini göreceğini pek sanmıyorum.

6- WP Store sürekli gelişiyor güncel oyunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı ama çoğu oyun&uygulama paralı.

7- 603 den geçilir evet hız ve stabilite açısından büyük fark göreceğin kesin.

anilakbay

Üye
anilakbay 16:08:46 ne gibi sorunlar yaşıyorsun

Mesela müzik,foto ve videoların kendi kendine kopyalanması. Aynı şarkılardan birden fazla oluşması bu windows phone ile alakalı bir durum. Gelecek güncellemelerle büyük ihtimal düzeltilecektir. Ama çözümü de mevcut. Forumda bununla ilgili konu var.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
çook eksik var ya general mobile mi alsam :|

CANGO97

CANGO97

Üye
Daha önce bir 603 kullanıcısı olarak kesinlikle 520'yi tavsiye ediyorum. 36 gün oldu Lumia 520 kullanıyorum. Sorun yaşıyor musun dersen mutlaka oluyor. Ama aşılmayacak sorunlara rastlamadım henüz. Donanım olarak hiç bir sorun çıkmadı. İnterner Explorer müthiş hızlı. Oyun konusunda da mutlaka istediğin bir çok oyunu bulabilirsin ve çıkmaya devam ediyor. Asphalt 7 gayet güzel çalışıyor. Açıkçası uygulama konusunda da hiç bir eksiklik hissetmediğimi söyleyebilirim.
bende katılıyorum uygulama ile ilgili hiç sıkıntım olmadı kesinlikle 520 al