Nokia Lumia 520 Batarya Testi

Sponsorlu Bağlantılar

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 Batarya Testi
Lumia ailesinin küçük ve tatlı cihazı ile ilgili inceleme ve test haberleri gelmeye devam ediyor.
-Testin sonuçlarına göre;

*49 saate kadar dayanma süresi
*13saat 33dk'ya kadar 3G görüşmesi
*7 saat 15dk boyunca internette kullanımı
*5 saat 50dk boyunca video oynatma

Testle ilgili görüşlerinizi bekliyorum. :D

pissed26

pissed26

Üye
gerçekten güzel telefon ancak şu ön kamera ve kamera flaşına takıldım ben :D

coolercan1

Üye
Lumia 520 kullanan birisi olarak telefon o kadar dayanmıyor. 1 gün boyunca Veri Dolaşımı (internet) açıkken boş boş dursa bile %60 - %65 şarjınızı yiyor. (kullanırsanız 5 saat dayanır.) 1430 mAh batarya telefona yetmiyor. Bence en az 1700 mAh gerekir. Huawei Ascend W1 bile 1900 mAh kullanıyorken, Nokia'nın böyle bir hata yapması gerçekten üzücü... Telefonla sadece arama yapıcam derseniz 2 günü rahat görür. Telefon çok çabuk ısınıyor. 10 dakika telefona konuşarak komut verdim sanki oyundaymışım gibi ısındı. Müzik dinlemek isterseniz KESİNLİKLE önermem. Ekolayzer ayarı bulunmuyor, çok tiz bir ses sistemi var. Telefon çok hızlı fakat batarya konusunda çok sıkıntı var..

Not: Bunu okuyanlar Nokia'yı kötülediğimi düşünmesinler. Hangi telefon olursa olsun eksiği varsa söylerdim.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ekolayzer ayarı kulaklık takılıyken Ayarlar > Ses kısmında mevcut.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yapmayın arkadaşlar 500 lira verip alıyorsunuz ve on kamera flaş yüksek batarya ooooo

blackcemre

Üye
en iyisi lumia 620

cliolar

Üye
Discovery de 500 tl ama 4 cekirdek yuksek gpu 1800 mah batarya flas ksmera hepsi mevcut.verdiginiz paranin kiymetini bilin

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Discovery de 500 tl ama 4 cekirdek yuksek gpu 1800 mah batarya flas ksmera hepsi mevcut.verdiginiz paranin kiymetini bilin

e sen düşün artık o donanımla ancak 520 ye yakın performans veriyo

BelaMonte

BelaMonte

Üye

o android bu wp. Bırak sen s4 ün 8 çekirdekle yapamadığını lumia 920 2 çekirdekle yapıyor. Eğer ikiside wp yada ikiside android olsaydı dediğin geçerliydi. (flash ve kamera hariç tabi)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
e sen düşün artık o donanımla ancak 520 ye yakın performans veriyo

1.2 ghz quad core ile 1ghz dual core yi nasıl bir tutarsın? General mobile bu telefonu ucuza satması kalitesiz olduğunu değil piyasaya tutunmaya çalıştığını gösterir

Üst Alt