Akhtoher
Üye
Saten bu forumda ki Windows Phone kullanıcıları kadar Microsoft istekli olsa birşeyleri düzeltmeye hiç bir mesele kalmayacaksorunların çözülmesi için elimizden geleni biz yapalım da

Saten bu forumda ki Windows Phone kullanıcıları kadar Microsoft istekli olsa birşeyleri düzeltmeye hiç bir mesele kalmayacaksorunların çözülmesi için elimizden geleni biz yapalım da

Çözüm şu ön izleme sürümünü kaldırıp tam sürüme geçin küçük bi kaç bug dışında problem yok,sistem gayet iyi çalışıyorYa sinir olmaya başladım, telefon çok fazla takılıyor. herhangi bir uygulumadan başlangıca donerken ozellikle aşırı takılarak geliyor ekran. Yok mu bunun bir çozumu yardım eder misiniz?
Not:tel L1520 cyan ve preview yuklu
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşıma 1520 aldık fakat anlayamadığım bazı eksiklikleri var. Birincisi: 6'lı canlı kutucuk seçeneği ilgili ayarlar başlığı altında yok. 3 kutucuk mevcut sadece.
Bir diğer sorun ise : Ben 925 kullanıcısıyım. Gece modunda ekrandaki saatimin parlaklığı arkadaşımın 1520'sinden daha fazla. Hatta onunki neredeyse hiç gorunmuyor. Ekran parlaklığı ayarlarına,renk profillerine vs baktım ama bir şey bulamadım. Var mıdır bunu arttırmanın yolu? Cyan + 8.1 kararlı sürüm mevcut. Teşekkürler.
Tile boyutlarını en küçüğü ayarlayarak 6'lı Tile yapabilirsiniz. Göz atma ekranı saatinin Lumia 925'le aynı parlaklık ve görünürlükte olmasını beklemeyin. Zira Lumia 1520 IPS LCD ekran olduğu için, AMOLED ekranlı Lumia 925'le aynı canlılığı veremez.Merhaba arkadaşlar. Arkadaşıma 1520 aldık fakat anlayamadığım bazı eksiklikleri var. Birincisi: 6'lı canlı kutucuk seçeneği ilgili ayarlar başlığı altında yok. 3 kutucuk mevcut sadece.
Bir diğer sorun ise : Ben 925 kullanıcısıyım. Gece modunda ekrandaki saatimin parlaklığı arkadaşımın 1520'sinden daha fazla. Hatta onunki neredeyse hiç gorunmuyor. Ekran parlaklığı ayarlarına,renk profillerine vs baktım ama bir şey bulamadım. Var mıdır bunu arttırmanın yolu? Cyan + 8.1 kararlı sürüm mevcut. Teşekkürler.
bu cihazın güncel fiyatlarını bile var mı? teknosa, vatan ya da nokıa shop'ta ne kadar? bir de şunu farkettim nokıa shop'ta 50-100 lira daha ucuz oluyor.
Bir süre sonra çok sıkıntı oluyor boyutu. Benim satma sebeplerimden biri buydu. 930 çok iyi boyut olarak.Arkadaşlar Hepsiburada' dan 1520 alacağım, bu fırsatı kaçırmayayım mı, yoksa yeni modelleri mi bekleyeyim, 6 inç bana biraz büyük gibi geliyor, taşımada sıkıntı yaşar mıyım, muhtemelen cebe sığmaz, kullananlar hep elde mi taşıyorsunuz ?Aslında cihaz özellikleri muhteşem, ama keşke bu özellikler 5 inç olsaymış ...
en son onla yazılım kurdumNokia Software tools kullan her derde deva WP'nin Novalgini gibi
Bir ara bir güncelleme takvimi açıklanmıştı ama tam hatırlamıyorum 2-3 yıl alır bence.Arkadaşlar iyi akşamlar Lumia 1520'nin güncelleme ömrü sizce nedir?
Mevcut durumda Temmuz 2017 resmi destek süresi.Arkadaşlar iyi akşamlar Lumia 1520'nin güncelleme ömrü sizce nedir?