Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
sorunların çözülmesi için elimizden geleni biz yapalım da
Saten bu forumda ki Windows Phone kullanıcıları kadar Microsoft istekli olsa birşeyleri düzeltmeye hiç bir mesele kalmayacak :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve 4MaGuS

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
Ya sinir olmaya başladım, telefon çok fazla takılıyor. herhangi bir uygulumadan başlangıca donerken ozellikle aşırı takılarak geliyor ekran. Yok mu bunun bir çozumu yardım eder misiniz?
Not:tel L1520 cyan ve preview yuklu

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ya sinir olmaya başladım, telefon çok fazla takılıyor. herhangi bir uygulumadan başlangıca donerken ozellikle aşırı takılarak geliyor ekran. Yok mu bunun bir çozumu yardım eder misiniz?
Not:tel L1520 cyan ve preview yuklu
Çözüm şu ön izleme sürümünü kaldırıp tam sürüme geçin küçük bi kaç bug dışında problem yok,sistem gayet iyi çalışıyor

emre207

emre207

Üye
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşıma 1520 aldık fakat anlayamadığım bazı eksiklikleri var. Birincisi: 6'lı canlı kutucuk seçeneği ilgili ayarlar başlığı altında yok. 3 kutucuk mevcut sadece.
Bir diğer sorun ise : Ben 925 kullanıcısıyım. Gece modunda ekrandaki saatimin parlaklığı arkadaşımın 1520'sinden daha fazla. Hatta onunki neredeyse hiç gorunmuyor. Ekran parlaklığı ayarlarına,renk profillerine vs baktım ama bir şey bulamadım. Var mıdır bunu arttırmanın yolu? Cyan + 8.1 kararlı sürüm mevcut. Teşekkürler.

Son düzenleme:
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşıma 1520 aldık fakat anlayamadığım bazı eksiklikleri var. Birincisi: 6'lı canlı kutucuk seçeneği ilgili ayarlar başlığı altında yok. 3 kutucuk mevcut sadece.
Bir diğer sorun ise : Ben 925 kullanıcısıyım. Gece modunda ekrandaki saatimin parlaklığı arkadaşımın 1520'sinden daha fazla. Hatta onunki neredeyse hiç gorunmuyor. Ekran parlaklığı ayarlarına,renk profillerine vs baktım ama bir şey bulamadım. Var mıdır bunu arttırmanın yolu? Cyan + 8.1 kararlı sürüm mevcut. Teşekkürler.

1520de diğer telefonlarda olan 3. Kutucuğu kapatma yok büyük ekranı olduğu için
Ayarlarda parlaklık ayarlarına baktınız mı düşük seçili olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tile boyutlarını en küçüğü ayarlayarak 6'lı Tile yapabilirsiniz. Göz atma ekranı saatinin Lumia 925'le aynı parlaklık ve görünürlükte olmasını beklemeyin. Zira Lumia 1520 IPS LCD ekran olduğu için, AMOLED ekranlı Lumia 925'le aynı canlılığı veremez.

• Beğen
Tepkiler: emre207 ve m542tf
emre207

emre207

Üye
Ali Kemal abi teşekkür ederim cevabın için, hiç öyle düşünememiştim açıkçası. Ben de ayrı seçenek arıyorum nerede diye :)) @Kamil sana da teşekkürler, mesajda belirttim zaten baktığımı. Sağol yine de.

ogzclk

Üye
1520 , 20 MP ama kamera ayarlarına girdiğimde (5MP) , (5MP + 16MP) ve (5MP+ DNG 16MP) var. benimki (5MP + 16MP) olarak ayarlı. Merak ettiğim şu hem küçük hemde büyük boyutlu çekim yapıyo ama birini 5 diğerinide 16 MP olarak çekiyo yani 20 MP kalitesi vermiyomu bana 16 MP kalitesimi veriyo yani telefon 20 MP çekmiyomu ? Diğer sorumda DNG'li olanını ayarlayınca daha mı iyi çekim yapar hangisini önerirsiniz anlayan arkadaşlar varsa yardım olurlarsa sevinirim hangisini seçmem gerek hangisi daha iyi ? Şu kaliteli fotoğraf çekmenin inceliklerini bana tarif edin ALLAH rızası için

ogzclk

Üye
1520 , 20 MP ama kamera ayarlarına girdiğimde (5MP) , (5MP + 16MP) ve (5MP+ DNG 16MP) var. benimki (5MP + 16MP) olarak ayarlı. Merak ettiğim şu hem küçük hemde büyük boyutlu çekim yapıyo ama birini 5 diğerinide 16 MP olarak çekiyo yani 20 MP kalitesi vermiyomu bana 16 MP kalitesimi veriyo yani telefon 20 MP çekmiyomu ? Diğer sorumda DNG'li olanını ayarlayınca daha mı iyi çekim yapar hangisini önerirsiniz anlayan arkadaşlar varsa yardım olurlarsa sevinirim hangisini seçmem gerek hangisi daha iyi ? Şu kaliteli fotoğraf çekmenin inceliklerini bana tarif edin ALLAH rızası için

merkel02

Kapalı Hesap
bu cihazın güncel fiyatlarını bile var mı? teknosa, vatan ya da nokıa shop'ta ne kadar? bir de şunu farkettim nokıa shop'ta 50-100 lira daha ucuz oluyor.

Basteryus

Basteryus

Üye
bu cihazın güncel fiyatlarını bile var mı? teknosa, vatan ya da nokıa shop'ta ne kadar? bir de şunu farkettim nokıa shop'ta 50-100 lira daha ucuz oluyor.

Bugüne özel N11'de 1390 TL civarına alabilirsin. Hatta cardfinansın varsa 111 TL'de extra parapuan kazanırsın

kampanya detayları

Onun dışında hepsiburada ve hizlial'da 1500 TL. Mağazalarda bu fiyatlara bulamazsın sanırım

merkel02

Kapalı Hesap
sağ ol @Basteryus bugün baktım elektro world'e hâlâ 2199 fiyat etiketine sahip.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar Hepsiburada' dan 1520 alacağım, bu fırsatı kaçırmayayım mı, yoksa yeni modelleri mi bekleyeyim, 6 inç bana biraz büyük gibi geliyor, taşımada sıkıntı yaşar mıyım, muhtemelen cebe sığmaz, kullananlar hep elde mi taşıyorsunuz ?Aslında cihaz özellikleri muhteşem, ama keşke bu özellikler 5 inç olsaymış ...

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar Hepsiburada' dan 1520 alacağım, bu fırsatı kaçırmayayım mı, yoksa yeni modelleri mi bekleyeyim, 6 inç bana biraz büyük gibi geliyor, taşımada sıkıntı yaşar mıyım, muhtemelen cebe sığmaz, kullananlar hep elde mi taşıyorsunuz ?Aslında cihaz özellikleri muhteşem, ama keşke bu özellikler 5 inç olsaymış ...
Bir süre sonra çok sıkıntı oluyor boyutu. Benim satma sebeplerimden biri buydu. 930 çok iyi boyut olarak.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
abi 1520 ile bi sıkıntım var tlfon internete girmemi englliyor sebekenın yanındaki h işareti sık sık gidiyor ve telfonu kullanamıyorum arada telfon reset atıyor kendiliğinden çozum var mıdır

braayn

braayn

Üye
Nokia Software tools kullan her derde deva WP'nin Novalgini gibi

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan ve skynet
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar Lumia 1520'nin güncelleme ömrü sizce nedir?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan

Üst Alt