Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir cihaza bu kadar para verdikten sonra Whatsapp, twitter, facebook gibi uygulamalardan doğru düzgün faydalanamamak, hatta push bildirimi alamamak nasıl bir duygu merak ediyorum.

Ben cidden 2000+ lira verseydim bu cihaza çok üzülürdüm en önemli sosyal platform uygulamalarında nasıl çuvalladığını görünce.
Çok merak ediyorsanız verin iki bin lira alın bir tane merakınız giderilmiş olur. :oke:

• Beğen
Tepkiler: cank551977, Akhtoher, mesutcinik ve 2 diğerleri

nonamex

Üye
Çok merak ediyorsanız verin iki bin lira alın bir tane merakınız giderilmiş olur. :oke:

Teklifiniz için teşekkürler.

Oda arkadaşımın elinde çıktığında 1500 lira verilip alınmış bir tane Lumia 920 var. Onun rezilliği ikimize de yetiyor şimdilik.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
TurboCall

TurboCall

Üye

Oda arkadaşımın elinde çıktığında 1500 lira verilip alınmış bir tane Lumia 920 var. Onun rezilliği ikimize de yetiyor şimdilik.
Sen hangi telefonu kullanıyorsun kardeşim ::)) ::))

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ne mutlu size o zaman. Hem SGS3'ünüzle mutlu mesut yaşıyorsunuz hem de Windows Phone kategorisindeki insanların dertlerine ortak oluyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: zbahadir ve Esendağlı
braayn

braayn

Üye
cihaza 2000 Tl vermedim vede 2000 Tl verip alanlarda hata yapmış değiller tabiki .Cihaz tam anlamıyla bana hitap ediyor.Gerek şarjı ve gerek kamerası ben bu iki kriteri arıyorum.L1520 bu anlamda isteklerimi karşılıyor.Navigasyon devi bir cihaz daha hafta sonu bulamadığım mekanı şıp diye buldu.Şarjı hızlı doluyormuş diğer 1520 lere göre buda sevindirici bi olay

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bir cihaza bu kadar para verdikten sonra Whatsapp, twitter, facebook gibi uygulamalardan doğru düzgün faydalanamamak, hatta push bildirimi alamamak nasıl bir duygu merak ediyorum.

Ben cidden 2000+ lira verseydim bu cihaza çok üzülürdüm en önemli sosyal platform uygulamalarında nasıl çuvalladığını görünce.

Ben cihaz geldiği gibi alanlardanım peşin 2100 lira verip aldım. Her türlü işimi hallediyorum GTA San Andreas'a girip 5 dakikada 10 defa oyun durduruldu hatası alacağıma Note 3'den bahsediyorum, 1520 kullanırım o resmi uygulamalar elbet gelecek o zaman siz batarya çıkarmaya devam ediyor olacaksınız :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
cihaza 2000 Tl vermedim vede 2000 Tl verip alanlarda hata yapmış değiller tabiki .Cihaz tam anlamıyla bana hitap ediyor.Gerek şarjı ve gerek kamerası ben bu iki kriteri arıyorum.L1520 bu anlamda isteklerimi karşılıyor.Navigasyon devi bir cihaz daha hafta sonu bulamadığım mekanı şıp diye buldu.Şarjı hızlı doluyormuş diğer 1520 lere göre buda sevindirici bi olay

Şarjın daha hızlı doluyor olması bataryanın kalan ömrüne, şarj aletine veya bataryanın ne derece boşalmış olmasına göre değişkenlik gösterebilir bu sizi yanıltmasın.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Lumia 1520 aslında ekran boyutu hariç günümüz şartlarına göre ideal bir telefon. 32GB dahili hafıza,MicroSD desteği,QSD 800,2GB Ram,3400 mah batarya,20MP kamera,4G LTE desteği,1080p ekran her şeyiyle tam bir amiral gemi. Ekran boyutu da kişiden kişiye değişir tabi ki ama telefon ciddi anlamda donanımlı bir telefon. Tasarım olarak da bu boyutta bir ekran ve bataryaya göre olabileceğinin en iyisi bence.

Abi biraz haksızlık yapmıyormusun ekran boyutu hariç demişsin tabi kişiden kişiye değişir 6 inç ekran var ama şunuda unutmayalım illa sen daha tecrübeli ve bu işi bilen biri olarak sana azda olsa sitem ediyorum ekran boyutu hakkında Note serisinde 5,7 inç ekran var yani 0,3 inç için mi bu rahatsızlık kişiden kişiye değişse de benim şahsi fikrim ekranla alakalı sorun yok note serisini kullanıp hava atanlar bu cihaza büyük diyemezler diyede eklim benim fikrim tabi herkese saygı duyuyorum
Bu arada abi cyan mı ne gelecek se gelsin artık güncelleyelim tarih yakın mı ? :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Abi biraz haksızlık yapmıyormusun ekran boyutu hariç demişsin tabi kişiden kişiye değişir 6 inç ekran var ama şunuda unutmayalım illa sen daha tecrübeli ve bu işi bilen biri olarak sana azda olsa sitem ediyorum ekran boyutu hakkında Note serisinde 5,7 inç ekran var yani 0,3 inç için mi bu rahatsızlık kişiden kişiye değişse de benim şahsi fikrim ekranla alakalı sorun yok note serisini kullanıp hava atanlar bu cihaza büyük diyemezler diyede eklim benim fikrim tabi herkese saygı duyuyorum
Bu arada abi cyan mı ne gelecek se gelsin artık güncelleyelim tarih yakın mı ? :)

Kesinlikle katılıyorum. Note 3 sahiplerimin verdiği tepkiler, abi o ne ya? 6 da çok fazla ya , o cebe giriyor mu ( Favorimdir ) topu topu 3 inç fark için uzaylı görmüş gibi davranıyorlar. Halbuki Note 2 kullanıcısı Note 3 görünce dumur olmuyor onlar arasında da 3 inç var. Bu iyice çamur atmaya dayalı bence.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1020ye Göre Sanki Ekranı Daha İyi Gibi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben genel olarak konuştum. Yoksa Lumia 1520 ya da Note3 çok büyük demedim. Ama telefon kullanıcılarının genelini düşünürsek 5" üzeri cihazlar ekran büyüklüğü olarak idealden uzaklaşıyor. Bu yüzdendir ki phablet segmentindeki cihaz satışları her zaman belli rakamlarda kalmıştır. Yani bir 5" lik amiral gemi kadar asla satamazlar. Yoksa Note 3 SGS4' ün altından girer üstünden çıkar bir de tur bindirir ama SGS4 daha çok satar. Bunun sebebi de yetenekleri,tasarımı veya gücü değil ideale yakın ekran boyutudur.

Lumia 1520 de öyle haksızlık edilecek bir cihaz değil ama aynı özellikler 5" ekranlı bir telefonda olsa ve aynı tarihte satışa çıkmış olsaydı Lumia 1520'nin üç katı satış rakamına ulaşırdı. Ama yine de Lumia 1520'yi değişeceğim bir cihaz henüz piyasada yok. :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: m542tf, ErenMSC, Murat Alper ve 1 kişi daha
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Renk profillerinden sıcaklığı arttır altına bir de Soba yak aradaki 312 piksellik çözünürlük farkını kapatırsın belki:kop:
Ohh Miss :yuru Üstüne Bi Demlik Birde Kestana Yada Mısır Koydukmu Tamam :ehe :P:

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar yakın zamanda gelen ses güncellemesinden kaynaklı sanırım ama benim 1520de kulaklığa gelen ses hissedilir derecede azaldı. Sizde de aynı sorun var mıdır ?

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar yakın zamanda gelen ses güncellemesinden kaynaklı sanırım ama benim 1520de kulaklığa gelen ses hissedilir derecede azaldı. Sizde de aynı sorun var mıdır ?
nasıl tam olarak anlamadım müzik dinlerken kulaklıktaki sesmi azaldı ?
ben şunu fark ettim kulaklığı takıp direk whatsappı açtığınızda bir uğultu çıkıyor whatsappdan çıkın uğultuda gidiyor .Deneyen olursa sevinirim sorun sadece bendemi acaba ?

Üst Alt