Hocam bence siz bi sıfırlayınBen bişeyler deniyim bakalım neyse sağolun
Çünkü şuana kadar çıkan her hangi bir oyunun Lumia 1520'de kasması doğay aykırı.Güncelleme yaptıktan sonra sıfırlamıştım zaten ama şimdi bir suru de uygulama var sıfırlamaya üşeniyorum bide kesin duzelecekmi belli de değil biraz dursun bakalımHocam bence siz bi sıfırlayınÇünkü şuana kadar çıkan her hangi bir oyunun Lumia 1520'de kasması doğay aykırı.
güzel soru. Cortana t-shirt'ünü kaptınAli Kemal abi şimdi bu 1520 de 4 tane mikrofon varya, gürültülü bir ortamda shazam la çok az duyulan müziği bulması daha kolay olurmu 820 ye göre?
Tost Makinası ile gönderildi.

güzel soru. Cortana t-shirt'ünü kaptın
evet bu özelliği özellikle test ettim. Ama shazamla değil bing müzik arama ile. Oldukça başarılı.![]()
bing müzik arama uygulaması olduğunu bilmiyordum valla bunu da öğrendiğim iyi oldu
shazam yada soundhound kullanıyordum 
Bing müzik arama nasıl kullanılıyor ?O zaman özelden adres bilgilerimi göndereyim ben sanabing müzik arama uygulaması olduğunu bilmiyordum valla bunu da öğrendiğim iyi oldu
shazam yada soundhound kullanıyordum
Bing müzik arama nasıl kullanılıyor ?
uygulama değil ki. Bolgeyi Abd yapın arama tuşuna basın sonra sola doğru Müzik Aramayı bulana kadar kaydırın.Ben mağazada bulamadım zaten. Acaba Ali abi abd mağazasından falan mı indirmişti?
Teşekkürler birşey daha öğrendikuygulama değil ki. Bolgeyi Abd yapın arama tuşuna basın sonra sola doğru Müzik Aramayı bulana kadar kaydırın.

beyler 1520'nin şarjı tamamen bittikten sonra şarja taktığınızda ne kadar sürede fu ll şarj oluyor bilgisi olan varmı benim 2 saati biraz geçiyor fu ll şarj olması
Ne açıdan ?iyimiş benim cihaz ozaman
şarj galibahaNe açıdan ?