Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Elimde lumia 920 ve lumia 1320 var.920 kamera konusunda tartışmasız çok iyi.1320 ise büyük ekranı ve bataryası ile çok tatminkar.Sizce 1320 ve 920 yi satıp 1520 almalı mıyım ? Yani wp kullanıcı deneyimi olarak aslında tüm telefonlarda aynı.1520 kullanan arkadaşlar daha önce wp telefon kullandılarsa fark ettiklerini şeyler nelerdir :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Elimde lumia 920 ve lumia 1320 var.920 kamera konusunda tartışmasız çok iyi.1320 ise büyük ekranı ve bataryası ile çok tatminkar.Sizce 1320 ve 920 yi satıp 1520 almalı mıyım ? Yani wp kullanıcı deneyimi olarak aslında tüm telefonlarda aynı.1520 kullanan arkadaşlar daha önce wp telefon kullandılarsa fark ettiklerini şeyler nelerdir :)
Daha önce 1020 kullanmış biri olarak, 1520 çok farklı bir dünya :) Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
braayn

braayn

Üye
820den 1520e geçişten sonra ufkum açıldı marketten hediye kupon sayesinde birşeyler satın alabildim :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
820den 1520e geçişten sonra ufkum açıldı marketten hediye kupon sayesinde birşeyler satın alabildim :)
1320nin 8gb'lık hafızası ve hafıza kartı ücretli uygulamalar ile doldu :)

alical33

alical33

Üye
920 kullandım daha önce ama 1520 farklı kesinlikle hani anlatılmaz yaşanır cinsten :)

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Sen hala düşünüyor musun :) hemen al

Hava kompresörüyle gönderildi

• Beğen
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
o zaman 1320 ve 920'ye veda ediyorum ,teşekkürler :D

m542tf

m542tf

Üye
23 nisan da okulda 21 dakika video çektim 2.8 gb normal mi bu boyut.

dakamon

dakamon

Üye
23 nisan da okulda 21 dakika video çektim 2.8 gb normal mi bu boyut.
Çok normal :) 1080p çekiyorsun :) fullHD görüntü kalistesinde normal o kapasiteler. Aynı videoyu 4k vdeo çeken telefonlarla yapsaydın 6 7 gb ı bulurdun :) Bu kameraların 4k 2k çekmesi pratikte çok ama çok zararlı ve gereksiz olabiliyor. Örneğin aklından çıkıyor ve çok önemli bi anını çekmeye başlıyorsun ve 1080p çekiyorsun 4k bile değil sonra bi bakıyorsun en önemli anında kapasiten dolmuş video kesiliyor mecburen ve en önemli anları sırf bu yüzden kaçırıyorsun :) O an bıırak 1080p yi ulan 240p çekse bile razıyım modunda oluyorsun ama iş işten geçiyor :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
PureFood

PureFood

Üye
Harbiden 1080P aşırı büyük boyutlu çekiyor. Konusu açılmışken ben şu video ayarını 720'ye düşüreyim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 1520 aslında ekran boyutu hariç günümüz şartlarına göre ideal bir telefon. 32GB dahili hafıza,MicroSD desteği,QSD 800,2GB Ram,3400 mah batarya,20MP kamera,4G LTE desteği,1080p ekran her şeyiyle tam bir amiral gemi. Ekran boyutu da kişiden kişiye değişir tabi ki ama telefon ciddi anlamda donanımlı bir telefon. Tasarım olarak da bu boyutta bir ekran ve bataryaya göre olabileceğinin en iyisi bence.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, 4MaGuS, braayn ve 2 diğerleri
braayn

braayn

Üye
Lumia 1520 aslında ekran boyutu hariç günümüz şartlarına göre ideal bir telefon. 32GB dahili hafıza,MicroSD desteği,QSD 800,2GB Ram,3400 mah batarya,20MP kamera,4G LTE desteği,1080p ekran her şeyiyle tam bir amiral gemi. Ekran boyutu da kişiden kişiye değişir tabi ki ama telefon ciddi anlamda donanımlı bir telefon. Tasarım olarak da bu boyutta bir ekran ve bataryaya göre olabileceğinin en iyisi bence.
kesinlikle katılıyorum cihazı bende gören arkadaşlar oo çok büyük ve ağır dediler ama cihazı ellerine aldıklarında hiçte ağır değilmiş diyen çok kişi oldu.Az önce bir demir kilit fotosu çekip arkadaşlara gösterdim dibi düştü hepsinin :)

PureFood

PureFood

Üye
kesinlikle katılıyorum cihazı bende gören arkadaşlar oo çok büyük ve ağır dediler ama cihazı ellerine aldıklarında hiçte ağır değilmiş diyen çok kişi oldu.Az önce bir demir kilit fotosu çekip arkadaşlara gösterdim dibi düştü hepsinin :)
Hocam yolla gelsin buraya da :D

braayn

braayn

Üye
karakalemle çizilmiş gibi :)

• Beğen
alical33

alical33

Üye
1520 mde subway surfers ve asphalt 8 aşırı derecede kasıyor 920de denedim aynı oyunlara sorun yok ikisinde de 8.1 yuklu 1520 kullanan arkadaşlar bu oyunları Bi deneme şansınız var mı

m542tf

m542tf

Üye
İki oyunda yüklü subway surfers bilmiyorum ama asphalt 8 de kasma yok bende wp8.1 yuklu l1520

alical33

alical33

Üye
Benim telefon neden kasıyor ki ya subwayi dener misin rica etsem

alical33

alical33

Üye
Allah Allah bende neden kasıyor ki ya çok canımı sıktı bu olay 8.1 i yukledikten sonra sıfırlama falan yaptınız mı

Üst Alt