Görmeden bir şey diyemeyizben 6 aydır kullanıyorum 1 tane çizik yok kılıf ve film çok gereksiz![]()
belki kılcal çizik vardır.şimdi dikkatlice ışığa doğru baktım 2 tane varGörmeden bir şey diyemeyizbelki kılcal çizik vardır.
ama normal de gözükmüyo,çok dikkatlice bakman lazım
benim fikrim yine aynı kılıf bi kere cihazın tasarımını öldürüyo,çocuk ta değiliz zaten telefonu 50 kere düşürelim
ekran da zaten çizilmeye karşı dayanıklı yani dikkat ettikten sonra "görünür"şekilde çizilmez diye düşünüyorumBEn kılıftan çok filmin kesinlikle takılması taraftarıyım şu an benim filmde bir sürü çizik var. O film olmasaydı şimdi ekran çiziktişimdi dikkatlice ışığa doğru baktım 2 tane varama normal de gözükmüyo,çok dikkatlice bakman lazım
benim fikrim yine aynı kılıf bi kere cihazın tasarımını öldürüyo,çocuk ta değiliz zaten telefonu 50 kere düşürelim
ekran da zaten çizilmeye karşı dayanıklı yani dikkat ettikten sonra "görünür"şekilde çizilmez diye düşünüyorum

Valla çok pahalı değilse al kendin çek sadece banyo falan gibi bir ortam da yap ortamda uçuşan toz olmasın diye bi para bandı al yanına eğer daha önce yapanı gördüysen sende yapabilirsinYada bak kadıköyde boğanın orda bi cadde varya modaya giden. O cadde ilerde sağda bi sokağın hemen başında bir telefoncu var oraya bir sor
belki 1320 nin filmi vardır orda
adam kendi de takıyor ben hala o adamın yaptığını kullanıyorum baya da oldu
![]()
bilmiyorum öyleyse kötüŞu şarjın 2 gün gittiğine bende şaşırmıştım,hocam şimdi sen 1 gün diyince bu bataryanın 920 den farkı yok o zamanyada senin telefonda Bi sorun var ?
telefonu kilitle cebine koy iki saat sonra tekrar bakbilmiyorum öyleyse kötü
ilk şarjı nasıl bitirdiğin de önemli.tabiiki o övülen bataryadan eser yok o zaman :-)bilmiyorum öyleyse kötü
nasıl bitirdiğin derken abi sen yazmışsın bitti doldu % 10 düştükten sonra sabaha kadar doldutelefonu kilitle cebine koy iki saat sonra tekrar bakilk şarjı nasıl bitirdiğin de önemli.
ben de bunu diyorum zaten.O tahmini zamana aldanma tutmuyor 18 saat yazıyor bende 36 saatte bitiyor.
1gun 6 saat yazıyor aradan 3 saat geçiyor hala aynısını yazıyor
O halde bekleyip görelim birde uygulamadan nasıl alıntı yapılıyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Alıntı yapacağınız mesajın üzerine basılı tutun ve çıkan seçeneklerden "alıntı yap"ı seçin bu kadar![]()
şu dakika itibari ile iki günü geçkin gösteriyor tel eşimde olduğu için sabah bilmiyordum şimdi evde gördüm düzelmiş bakalım gerçekte kaç gün olacak pazartesi sabah itibari le sayacam@dilmeninrahim hocam şarj durumu nasıl ?