Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben 6 aydır kullanıyorum 1 tane çizik yok kılıf ve film çok gereksiz :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Görmeden bir şey diyemeyiz :) belki kılcal çizik vardır.
şimdi dikkatlice ışığa doğru baktım 2 tane var :) ama normal de gözükmüyo,çok dikkatlice bakman lazım :) benim fikrim yine aynı kılıf bi kere cihazın tasarımını öldürüyo,çocuk ta değiliz zaten telefonu 50 kere düşürelim :) ekran da zaten çizilmeye karşı dayanıklı yani dikkat ettikten sonra "görünür"şekilde çizilmez diye düşünüyorum

dakamon

dakamon

Üye
şimdi dikkatlice ışığa doğru baktım 2 tane var :) ama normal de gözükmüyo,çok dikkatlice bakman lazım :) benim fikrim yine aynı kılıf bi kere cihazın tasarımını öldürüyo,çocuk ta değiliz zaten telefonu 50 kere düşürelim :) ekran da zaten çizilmeye karşı dayanıklı yani dikkat ettikten sonra "görünür"şekilde çizilmez diye düşünüyorum
BEn kılıftan çok filmin kesinlikle takılması taraftarıyım şu an benim filmde bir sürü çizik var. O film olmasaydı şimdi ekran çizikti :)

mehmet_ugur27

Üye
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Valla çok pahalı değilse al kendin çek sadece banyo falan gibi bir ortam da yap ortamda uçuşan toz olmasın diye bi para bandı al yanına eğer daha önce yapanı gördüysen sende yapabilirsin :) Yada bak kadıköyde boğanın orda bi cadde varya modaya giden. O cadde ilerde sağda bi sokağın hemen başında bir telefoncu var oraya bir sor :D belki 1320 nin filmi vardır orda :) adam kendi de takıyor ben hala o adamın yaptığını kullanıyorum baya da oldu :)

bir bakayım ben yapamam belki demiştim yapanı da görmedim şimdiye kadar hiç film de takmadım belki netten yapanlara bakarım video varsa
bir başka sorum var benim sana sabah baktım ilk şarjdan çıkartır çıkartmaz 1 Gün 6 Saat diyor burada 2,3 günden bahsediliyordu şaırdım bir terslik yoktur umarım [/URL]
[/URL]
[/URL]

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şu şarjın 2 gün gittiğine bende şaşırmıştım,hocam şimdi sen 1 gün diyince bu bataryanın 920 den farkı yok o zaman :) yada senin telefonda Bi sorun var ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
m542tf

m542tf

Üye
O tahmini zamana aldanma tutmuyor 18 saat yazıyor bende 36 saatte bitiyor.

dakamon

dakamon

Üye
İlk bir hafta pili zorla ve telefon komple kapansın oyle tam şarj et. Hep böyle yapmaya dikkat et ilk haftadan sonra normal kullanıma geçebilirsin haftada bir de tam bitirip şarjı öyle şarj etmeye dikkat et

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sonuçları bende merak ediyorum bakalım şarj kaç saat gidiyor ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
O halde bekleyip görelim birde uygulamadan nasıl alıntı yapılıyor

Bay H

Bay H

Üye
O halde bekleyip görelim birde uygulamadan nasıl alıntı yapılıyor

Alıntı yapacağınız mesajın üzerine basılı tutun ve çıkan seçeneklerden "alıntı yap"ı seçin bu kadar :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Alıntı yapacağınız mesajın üzerine basılı tutun ve çıkan seçeneklerden "alıntı yap"ı seçin bu kadar :)

oldu sağ ol

ArMaGeDdOn_87

Üye
@dilmeninrahim hocam şarj durumu nasıl ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
@dilmeninrahim hocam şarj durumu nasıl ?
şu dakika itibari ile iki günü geçkin gösteriyor tel eşimde olduğu için sabah bilmiyordum şimdi evde gördüm düzelmiş bakalım gerçekte kaç gün olacak pazartesi sabah itibari le sayacam

Üst Alt