Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kadınlar günü diye mi? :)
Yok aslında uzun zamandır almayı düşünüyorduk PHablet olmasından ötürü ama bulamıyordum
kadınlar gününe tesadüf geldi ama şöyle bir önemidee var 8 mart benim aynı zaman da nişanlanma günüm rasgeldi sadece iyi de oldu OkanHa bu arada az önce aldım Bimeks den beyaz %10 peşin gerisi taksitle

dakamon

dakamon

Üye
Yok aslında uzun zamandır almayı düşünüyorduk PHablet olmasından ötürü ama bulamıyordum
kadınlar gününe tesadüf geldi ama şöyle bir önemidee var 8 mart benim aynı zaman da nişanlanma günüm rasgeldi sadece iyi de oldu OkanHa bu arada az önce aldım Bimeks den beyaz %10 peşin gerisi taksitle
Hocam taksitle telefon nasıl alabildin? Bu arada bu gün için çok iyi hediyeymiş :)Tamam artık ibrahim abi 1520 yi aldı bi süre takılmaz buraya :D 1520 yi kurcalamakla meşgul olur :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hocam taksitle telefon nasıl alabildin? Bu arada bu gün için çok iyi hediyeymiş :)Tamam artık ibrahim abi 1520 yi aldı bi süre takılmaz buraya :D 1520 yi kurcalamakla meşgul olur :D
bimeks de büyük markette oluyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
buradayım bir yere kaybolmam
bildiğim kadarıyla kredi gibi bişey ayarlıyolarmış ama tam olarak nasıl oluyor merak ettim ?
hediye çeki ayarlanıyor taksitli kısım diğer kısım tek çekim.yada nakit

dakamon

dakamon

Üye
buradayım bir yere kaybolmam
hediye çeki ayarlanıyor taksitli kısım diğer kısım tek çekim.yada nakit
Bu sadece bimekste mi yoksa teknosa mediamarkt electroworld gibi yerlerde de varmı? Bide kaça aldınız telefonu? Böyle bir taksitlendirme yolu izledikleri için fiyat farkı alıyorlar mı?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu sadece bimekste mi yoksa teknosa mediamarkt electroworld gibi yerlerde de varmı? Bide kaça aldınız telefonu? Böyle bir taksitlendirme yolu izledikleri için fiyat farkı alıyorlar mı?
diğer marketleri bilmiyorum zira ben telefonu sadece bimeks de buldum fiyat konusuna gelince vade farkı sadece kartına göre oluyor bende worl card vardı fark ödemedim ama diğer kartlar vadeli dedi sorumlu fiyat bildiğiniz gibi 2180 olarak hatırlıyorum hatırlarsan bulamıyordum bulmanın heyecanıyla kaptım kaçırmadım 1900 Tl taksit 200 küsür nakit

m542tf

m542tf

Üye
hayırlı olsun

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Küçük telefoncular bile yapıyor.

dakamon

dakamon

Üye
diğer marketleri bilmiyorum zira ben telefonu sadece bimeks de buldum fiyat konusuna gelince vade farkı sadece kartına göre oluyor bende worl card vardı fark ödemedim ama diğer kartlar vadeli dedi sorumlu fiyat bildiğiniz gibi 2180 olarak hatırlıyorum hatırlarsan bulamıyordum bulmanın heyecanıyla kaptım kaçırmadım 1900 Tl taksit 200 küsür nakit
E sana 2100 e gelmiş :D çok iyi. Bimeks vatan world kartla anlaşmalı sanırım hep world karta fark almıyorlardı. Bide kılıf hediyesi var deniyordu onu da verdilermi?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
E sana 2100 e gelmiş :D çok iyi. Bimeks vatan world kartla anlaşmalı sanırım hep world karta fark almıyorlardı. Bide kılıf hediyesi var deniyordu onu da verdilermi?
sorduğum da yok dediler neyse kılıf ve ekran filmi belki bakalım

dakamon

dakamon

Üye
Ekrana film kesin kesin al. Hemen kılcal çizikler oluşmaya başlar 2200 Tl lik alet al Bi tane film şeffaf olandan al mat olandan alma çok kötü matlar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
dün mediamarktta gördümde 1520 fiyat olarak çok pahalı ya 2250 tl nedir ya :ohannes: :oha: :blink:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ekrana film kesin kesin al. Hemen kılcal çizikler oluşmaya başlar 2200 Tl lik alet al Bi tane film şeffaf olandan al mat olandan alma çok kötü matlar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bugün kılıf aldım film gelmemiş Nokia Shop Pendik kılıf 80 Tl

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Pendikteki yeri biliyorum zamanında bir şeyler sormuştum pahalıya satıyorlardı
evet pahalı şu filmide çektirebilseydim dışarda vardı bimeks de ama kendim çekemem belki dedim almadım

dakamon

dakamon

Üye
evet pahalı şu filmide çektirebilseydim dışarda vardı bimeks de ama kendim çekemem belki dedim almadım
Valla çok pahalı değilse al kendin çek sadece banyo falan gibi bir ortam da yap ortamda uçuşan toz olmasın diye bi para bandı al yanına eğer daha önce yapanı gördüysen sende yapabilirsin :) Yada bak kadıköyde boğanın orda bi cadde varya modaya giden. O cadde ilerde sağda bi sokağın hemen başında bir telefoncu var oraya bir sor :D belki 1320 nin filmi vardır orda :) adam kendi de takıyor ben hala o adamın yaptığını kullanıyorum baya da oldu :)

Üst Alt